Hermelín v pivním těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenSmažený hermelín je oblíbená klasika, kterou připravíme během chvíle. Na povrchu je krásně křupavý, uvnitř zase krémový. Místo obvyklého trojobalu ho můžeme obalit v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smažený hermelín je oblíbená klasika, kterou připravíme během chvíle. Na povrchu je krásně křupavý, uvnitř zase krémový. Místo obvyklého trojobalu ho můžeme obalit v…
Už je to dávno, kdy losos byl běžnou rybou v českých řekách a chudina ho pokládala za své nejobyčejnější jídlo. Dnes je vše jinak. Stále si na něm sice pochutnáváme, ale…
Jabka i kiwi zbavíme slupek a rozmixujeme. Zalijeme vodou, smícháme s želirovacím cukrem a práškem. Směs dáme do domácí pekárny. Použijeme program Marmeláda.Horké plníme…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky , přidáme všechny indegrience a necháme 24 hodin uležet v lednici. Orestujeme na pánvi. Podáváme s hranolky.
Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na kousky a dáme do vařícího se masového vývaru, přidáme koření, libeček a když je všechno uvařené, rozmixujeme ručním mixerem. V…
Do vroucí osolené vody dáme vařit asi na 10 minut nakrájenou hlívu. Potom přidáme květák rozebraný na růžičky, nastrouhanou mrkev, nakrájenou cibulku s natí, libeček a…
Příprava zálivky - ve studené vodě rozmícháme hořčici, kukuřičný škrob, oloupaný a na jemno nastrouhaný česnek, kečup, sójovou omáčku a tekuté polévkové koření. Maso…
Králíka povaříme v trošce vody s 2 lžícemi octa, bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením a osolíme (vařím v tlakáči). Po uvaření obereme maso a pokrájíme. Přidáme…
Do 2 l vody dáme vařit očištěnou nakrájenou dýni hokkaido. Zatím co se dýně vaří, připravíme další suroviny.Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky, přidáme 1…
Kedlubnu, mrkev a celer nakrájíme na kostičky, květák a brokolici rozebereme na růžičky. V hrnci si rozpustíme máslo a zeleninu na něm orestujeme a zalijeme vroucí vodou…
Očištěného kapra stáhneme z kůže. Zadní část odřízneme a nařežeme si 1 a1/2 cm široké hranolky. Posolíme, opepříme, posypeme tymiánem a jemně chilli. Polohrubou mouku…
Fazolky dáme vařit, přidáme sůl, rajčatový protlak a zahustíme světlou cibulovou jíškou - na oleji orestujeme nakrájenou cibulku, ale jen do světlé barvy, přidáme…
Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme rozebraný květák na růžičky a brambory na kousky. Zalijeme vývarem, přidáme zázvor a všechno koření. Vaříme do změknutí.…
Patříte-li k milovníkům polévek, máme pro vás tip na vydatnou zeleninovou polévku s vaječnou jíškou. Tuto jíšku připravíte snadno, polévku hezky zahustí a poslouží jako…
Využijte náš recept, podle něhož z odřezků prsního kuřecího masa vytvoříte nápaditou masovo-zeleninovou směs s jemnou a lahodně ochucenou omáčkou. Jako příloha se hodí…
Lahodná polévka z mletého masa s kapustou a kořenovou zeleninou je rychlou alternativou k taženým vývarům. Kombinace s kapustou se může zdát netradiční, ale věřte, že…
Dostalo se vám do rukou bažantí maso a přemýšlíte, co s ním? Připravte pečeného bažanta s jablky a voňavou nádivkou. Bažantí maso se řadí mezi zvěřinu, která se odvděčí…
Cibuli nakrajime na drobno, promichame s mletym masem, pridame drobne posekanou petrzelku, koriandr a matu. Vmichame nove koreni, skorici, rajsky protlak, polevkove…
Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a…
Jehněčí maso (důkladně odblaněné) si nakrájíme na menší kousky a přes noc necháme odležet ve vývaru ze zeleniny. Připravíme si marinádu a osušené maso vložíme do…
Na másle a oleji lehce osmahneme očištěný a na proužky nakrájený pórek a tenké plátky česneku, přidáme sušenou cibuli. Krátce společně orestujeme, vmícháme propláchnutou…
Do hrnce si dáme máslo a na něm opečeme pokrájené rohlíky na kostičky, za chvilku dáme nadrobno pokrájenou cibuli s česnekem na plátky a necháme osmažit do světla. Vše…
Drobně pokrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme mrkev a cuketu drobně nakrájenou. Po chvilce restování přidáme nakrájené brambory a zalijeme asi 1l vody. Osolíme,…
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do osmažené cibule. Zalijeme vodou, aby brambory byly ponořeny,…