Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 139 kJ / 1 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,68 g |
Tuky | 67,45 g |
Vláknina | 14,37 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 61,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na cca 1cm kostky. Oloupanou cibulku nakrájíme na kostičky a brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: V hlubším hrnci na sádle zesklovatíme cibulku s prolisovaným česnekem, přidáme kostky masa a osmažíme dozlatova. Přidáme koření, brambory, podlijeme vývarem (pokud není slaný, tak maso s brambory osolíme) a za občasného promíchání necháme pod pokličkou dusit.
Krok 3: Jakmile je vše měkké, můžeme zahustit Maizenou podle toho, jestli máme rádi polévku hustší. Dosolíme dle vlastní chuti. Můžeme podávat samotné nebo s pečivem.
Zveřejněno 7. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí gulášová polévka s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2qR
Moje poznámka
Kuřecí gulášová polévka s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2qR
Nejnovější recepty
Čočka beluga s kořenovou zeleninou a pošírovaným vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Linecké pro zamilované
Přidáno před 17 hodinami
Čočková polévka s bulgurem
Přidáno před 18 hodinami
Slaný koláč s hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná srdíčka s perníkovou příchutí
Přidáno před 18 hodinami
Utopenci pro zamilované
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Správně připravená jíška polévku krásně zahustí. Důležitý je poměr tuku a mouky i doba smažení
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Adolf Hitler jedl maso jen výjimečně a údajně měl v plánu po vítězství ve válce proměnit Němce ve vegetariánský národ
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékané těstoviny s tuňákem
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry
skopek před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
lunav1 před 2 hodinami
Dušená mrkev
lunav1 před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
lunav1 před 3 hodinami
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
tara23 před 3 hodinami
Hrnečková buchta s ovocem
Theodora před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Obeson před 7 hodinami
Koblihy
taxiotik@seznam.cz před 18 hodinami
Nejlepší pudinkáče
jitulela před 18 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
majoránka,
paprika,
vývar zeleninový,
bobkový list,
libeček,
petrželka,
koření polévkové,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
škrob kukuřičný
Komentáře