Kuře paní lesní
Recept ještě nebyl hodnocenKřehké kuřecí maso s bohatou chutí aromatických hub, doplněné nudlemi a bohatým výpekem. Tento pokrm je perfektní volbou pro ty, kteří si chtějí vychutnat harmonii masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křehké kuřecí maso s bohatou chutí aromatických hub, doplněné nudlemi a bohatým výpekem. Tento pokrm je perfektní volbou pro ty, kteří si chtějí vychutnat harmonii masa…
Z kuřecích kůže můžete připravit chutný pokrm. Postačí jen kůže naplnit nádivkou z mletého masa, uvařeným vajíčkem a upéct dozlatova. Pokrm můžeme podávat s kaší nebo…
S přípravou kuřecí rolády se pojí sice pracnější příprava, ale výsledná chuť za to stojí. Vykostěné kuře naplníme směsí mletého hovězího masa, uzeného masa a bylinek.…
Kuře a nádivka, co jsou pečeny spolu, ale přitom každé zvlášť. Kuře je ochuceno máslem, česnekem a bylinkami. Nádivku pečeme zvlášť v pekáčku a snoubí se v ní chutě…
Bohatě nadívané kuře se stane pravidelnou součástí vašich slavnostních obědů. Nadýchaná nádivka je plná kousků masa a svěží díky kopřivám. Celé kuře je pak během pečení…
Pečené kuře s nudlemi a houbami je sytý pokrm, který spojuje šťavnaté kuřecí maso, jemné nudle a výraznou chuť lesních hub. Vytváří dokonalou rovnováhu mezi chutěmi a…
Už jste zkusili připravit roládu z vykostěného kuřete? Ne? Právě je nejlepší chvíle. Lahodná náplň, jemné maso z kuřete, propečení tak akorát a vhodná příloha. To jsou…
Originální způsob grilování celého kuřete na plechovce piva propůjčuje masu skvělou chuť a šťavnatost díky postupnému uvolňování tekutiny z plechovky do masa. Použitím…
Vychutnejte si vůni a chuť indické kuchyně s tímto voňavým tandoori kuřetem, které je marinované dvakrát – nejdříve v citronu, soli a šafránové vodě, poté v jogurtové…
Originální recept s nápaditým názvem a lehkým humorem! Pečení kuřete v solné krustě zajistí, že maso zůstane dokonale šťavnaté a plné chuti. Sůl vytvoří pevný obal,…