Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luxusní kuře na paprice z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min + 12 hodin v pomalém hrnci

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava, + 12 hodin v pomalém hrnci )

19. 11. 2022 17:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Podle velikosti kuřete

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 820 kJ / 674 kcal
Bílkoviny14,31 g
Tuky27,96 g
Vláknina20,01 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy83,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje babička vždy kuře do omáčky obírala z kostí, ale protože neměla pomalý hrnec, byl to dost opruz. Nicméně jsem to okoukala a nikdy bych nedala do omáčky kuře s kostmi. Nikdo si nechce máčet ruce do omáčky. Díky pomalému vaření/pečení jdou kosti z kuřete velice snadno odstranit.

Omáčka je vymazlená do posledního detailu a chutná luxusně. Stojí za tu trošku práce navíc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Suroviny: kuře, cibule, mrkev, petržel, rajče, kapie, bobkový list, koření nové koření, sůl, máslo, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Luxusní kuře na paprice z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6OBg