Farmářovo podzimní kuře

Drůbeží maso Doba přípravy: 1,5 hod 14 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1,5 hod 14 názorů

Suroviny 4-6 porcí

1 kuře nebo kuřecí stehna
2 jablka
2 cibule
1 vyzrálá hruška
cca 300 g dýně Hokaido
5-6 stroužků česneku
100 g Farmářské slaniny
sůl
Country koření

Postup přípravy receptu

  1. Jablka, dýni, cibuli, česnek a hrušku nakrájíme na plátky, slaninu na kostičky, osolíme a vše promícháme.

  2. Takto připravenou směs rozprostřeme na dno pekáče, navrch položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a posypaly kořením.

  3. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 60-70 minut. Během pečení dvakrát obrátíme a průběžně přeléváme vypečenou šťávou. Podáváme s bramborem nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře k receptu Farmářovo podzimní kuře

Tématické fráze: farmarovo tajemstvi farmářské kuře recept pecene kure s dynu podzimni kure kure podzimnich chuti recepty kuře top recepty kure a dyne masová směs v hokaidu kure na hokaidu farmarovo tajemstvi recept recepty na babicovi dobroty online z 29.9.2012 recepty na kure recept na kuře podzimni recept na kure farmářské kuře recepty recepty z farmářského kuřete recept na hokaidu farmářův hrnec recepty kure na medu s dyni dýně + kuře + jablko