Kančí guláš se šťouchanými brambory
Recept ještě nebyl hodnocenDo tlakového hrnce vložíme na rozpálený olivový olej a sádlo všechnu nakrájenou cibuli a bobkové listy, za občasného zamíchání necháme zesklovatět. Pak přidáme kmín,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do tlakového hrnce vložíme na rozpálený olivový olej a sádlo všechnu nakrájenou cibuli a bobkové listy, za občasného zamíchání necháme zesklovatět. Pak přidáme kmín,…
Celou kýtu naložíme do dvou Halali směsí a necháme v chladu několik dní uležet (měla jsem maso naložené 5 dní), přičemž každý den maso otáčíme, aby se dokonale uleželo,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami