Kančí gulášek z kančí kýty
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 568 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,37 g |
Tuky | 101,91 g |
Vláknina | 18,21 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 40,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Guláš jsem zahustila škrobem, aby byl bezlepkový, ale je možné použít i polohrubou mouku nebo nezahustit vůbec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 14:31
Lenka Škulinová:
27. 3. 2021 14:22
Eja57: Vyhodit, to je jen na marinování, aby maso změklo, ale pak už ho nepotřebujeme, navíc by to bylo nasáklé tím syrovým masem a to bych si neriskla použít dál. Hezký den, L
27. 3. 2021 14:18
Souhlasím s Terezou
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
27. 3. 2021 14:11
tejaja: Moc děkuji, taky to dalo pár dní práce...
27. 3. 2021 14:02
Krásny recept. Niet tomu čo dodať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Suroviny: kýta kančí, halali, cibule, slanina anglická, vývar zeleninový, rozmarýn, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, bobkový list, kmín celý, sůl, máslo, škrob
Kančí gulášek z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kA2Y
5 názorů