Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majonéza - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sleďový salát s olivami

Sleďový salát s olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do větší mísy nakrájíme filety na kousky spolu s krémem, přidáme na kousky/kostičky dle libosti sýr, papriku, rajče, oloupanou okurku a olivy. (Některé olivy jsem…

Camping salát

Camping salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1) Vše nakrájíme tak, jak je napsáno v surovinách a smícháme s ostatními surovinami. Podáváme s pečivem.

Smažené filé se sýrovým poklopem

Smažené filé se sýrovým poklopem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Porce rybího filé necháme trochu povolit, ale ne úplně rozmrazit, jen natolik, aby šly propíchnout párátkem. Osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na každou porci…

Sladké kynuté bochánky s majonézou

Sladké kynuté bochánky s majonézou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kandovanou kůru a rozinky smícháme, pokapeme rumem a necháme nabobtnat.Z části vlažného mléka, lžíce cukru a droždí uděláme kvásek a necháme ho na teplém místě vzejít…

Merylas

135 min

Salát z kuřecích jater

Salát z kuřecích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Játra očistíme, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme k nim pepř i bobkový list a vaříme na mírném ohni asi 30 minut doměkka, přitom stále odebíráme pěnu.…

Bahula

45 min

Vejce plněná tuňákem

Vejce plněná tuňákem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uvařené vejce oloupeme a podélně rozkrojíme. Vyjmeme žloutky a dáme je do mísy spolu s majolkou, tuňákem a kořením. Všechno dobře rozmačkáme vidličkou. Potom směsí…

Vaječná rustikální mazanice

Vaječná rustikální mazanice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Do mísy si dáme pomazánkového másla, majonézu, hořčici a společně šleháme, dokud nevznikne jemná a hladká hmota. Kyselé okurky a sýr…

Colombo65

20 min

Kapr podle rybářů

Kapr podle rybářů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravíme si sardelové máslo smícháním 30 g sardelové pasty a 40 g másla. Rybu nakrájíme na podkovy asi 3 cm silné, osolíme, opepříme a potřeme sardelovým máslem. …

1 59 60 61 62 63 75

Naposledy jste si prohlédli