Guadeloupský kuřecí salát

evosheek Kuchař:

Doba přípravy: 15 minut PT0H15M 4 porce Saláty 0 názorů

Suroviny

Salát:
2 šálky vařeného nebo grilovaného kuřecího prsa
1/4 šálku cibule
1/4 šálku mrkve
1/4 šálku červené papriky
2 lžíce kapar
2 lžíce nasekaných lístků čerstvého koriandru
Dresink:
100 ml majonézy
100 ml zakysané smetany
2 lžíce citronové šťávy
1/4 lžičky mletého kmínu
1/4 šálku Tabasco ze zelených Jalapeňos
sůl
Na top:
1 avokádo
mletá paprika
salátové listy
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, mrkev, papriku a koriandr nadrobno nasekáme a promícháme společně s masem a kapary.

  2. Vyrobíme dresink. Smícháme majonézu, zakysanou smetanou, Tabasco, citrónovou šťávu spolu a kmín se solí. Tabasco přidáváme postupně, dle chuti.

  3. Přelijeme dresinkem salát a důkladně promícháme.

  4. Na talíř vyskládáme salátové listy a na ně navršíme salát.

  5. Salát pak posypeme mletou paprikou a navrch zdobíme na klínky nakrájeným avokádem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Guadeloupský kuřecí salát

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo