Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 598 kJ / 1 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,38 g |
Tuky | 92,76 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 4,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotletu a vajíčka nakrájíme na kostičky, šalotku na drobno a rukolu nasekáme či natrháme na menší kousky.
Krok 2: V misce důkladně promícháme pomazánkové máslo, sýr, šalotku, majonézu, rukolu, osolíme, opepříme a přidáme uzenou krkovici. Znovu promícháme, přidáme nakrájená vajíčka a ještě opatrně zamícháme.
Krok 3: Servírujeme na pečivo se salátem lollo rosso.
Zveřejněno 20. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MylR
Moje poznámka
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MylR
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 10 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 5 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 5 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 6 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 6 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 7 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 9 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 11 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 11 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 11 hodinami
Suroviny:
kotleta,
rukola,
sýr smetanový,
pomazánkové máslo,
majonéza,
cibule šalotka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
salát lollo rosso,
Komentáře (1)