Steak z čerstvého mečouna
Recept ještě nebyl hodnocenRybu osušíme papírovou utěrkou, z jedné strany osolíme, opepříme a pokapame šťávou z citronu. Rozpálíme si grilovací pánev na nejvyšší stupeň a vložíme na ni rybu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 509 kJ / 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,40 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rybu osušíme papírovou utěrkou, z jedné strany osolíme, opepříme a pokapame šťávou z citronu. Rozpálíme si grilovací pánev na nejvyšší stupeň a vložíme na ni rybu…
Mečoun je známý svým pevným masem a jemnou chutí, která se při grilování dokonale rozvine. Mečoun na grilu je nejen rychlý a jednoduchý na přípravu, ale také zdravý a…