Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka celozrnná žitná jemná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kefírový chleba se směsí

Kefírový chleba se směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Těsto. Po vymíchání těsto vyndáme a necháme nakynout v míse. Propracujeme, uválíme bochník a necháme…

Podzimní bagetky

Podzimní bagetky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme vykynout.Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu, kterou…

Mlynářův chléb

Mlynářův chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z části vody, trochy mouky a všecho droždí uděláme kvásek, který necháme 20 minut kynout. Pak přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme zakryté v míse…

Chlebové čtverečky

Chlebové čtverečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program Těsto (Kynuté těsto). Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme a rozválíme na plát o tloušťce asi 3/4…

Jarní chlebík

Jarní chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suroviny na omládek necháme pekárnou jen vymíchat a hotový omládek pak v zavřené pekárně asi 45 minut kynout. Přidáme ostatní suroviny a bez předehřevu necháme umíchat…

Pivní celozrnné bagety

Pivní celozrnné bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a vypracujeme těsto, které necháme přibližně hodinu kynout.Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na čtvrtiny, z každého kusu…

Žitný zrníčkový chlebík

Žitný zrníčkový chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Než vykvasí rozkvásek, uvaříme si pšenici a měkkou necháme odkapat a zchládnout. K vykvašenému rozkvásku (ten můj byl už po 4 hodinách) přidáme zbytek surovin, smícháme…

1 2