Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Recept ještě nebyl hodnocenOchutnejte toto výborné rychlé jídlo inspirované asijskou kuchyní. Kuře jen osolíte, smícháte se škrobem a osmažíte. Poté ho zalijete jednoduchou sladko-pikantní omáčkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 762 kJ / 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 99,90 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 82,00 g |
| –– mononenasycené | 65,00 g |
| –– polynenasycené | 17,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Ochutnejte toto výborné rychlé jídlo inspirované asijskou kuchyní. Kuře jen osolíte, smícháte se škrobem a osmažíte. Poté ho zalijete jednoduchou sladko-pikantní omáčkou…
Vpravdě letní jídlo si na nás přichystala autorka receptu. Během pár minut je luxusní pokrm na talíři. Přitom zasytí a je i nutričně velmi dobře vyvážený. Milovníci…
V misce rozmícháme vaječný bílek se solamylem a obalíme sumečka nakrájeného na kousky nebo nudličky. Prudce osmažíme na pánvi v rozehřátém oleji, používám ráda arašídový…
Asijská kuchyně se řadí mezi ty jednodušší na přípravu, přičemž hotové pokrmy jsou plné chutí. Takovou chuťovou symfonii si vychutnáte i v případě kuřecí směsi se…
Vietnamské jarní závitky připravíme ze zeleniny a hub, které nakrájíme na tenké nudličky, a zabalíme je spolu s nudlemi do rýžového papíru. Dokřupava osmažené závitky si…
Měla jsem hovězí nakrájené na nudličky, mírně osolené a pokropené olejem přes noc v lednici, ale lze dělat přímo bez jakéhokoli marinování.Do rozehřáté hlubší pánve dáme…
Očištěné maso (my raději stehenní) nakrájíme na velikost soust, dáme do misky, přidáme 1 lžičku oleje, škrob a světlou sójovou omáčku. Dobře promícháme a necháme stranou…
Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme přes vlákno nudličky. Nudličky obalíme ve škrobu, prudce je smažíme cca 2 minuty v pánvi na rozpáleném arašídovém oleji. Ve…
Ne nadarmo se říká, že krůtí maso je superpotravina. Obsahuje totiž velké množství bílkovin a malé množství tuku. Na krůtích prsech na víně, prošpikovaných slaninou, si…
Nudle připravíme podle návodu na obalu. Očištěné maso nakrájíme na plátky, pak na nudličky velikosti soust a ty obalíme v Solamylu. Omytý pórek i papriku nakrájíme na…
Směs mořských plodů propláchneme na sítu pod studenou vodou a necháme okapat. Cibuli a zeleninu očistíme a nakrájíme, česnek, zázvor a papričku nasekáme najemno.Do…
Losos patří mezi vyhledávané a oblíbené ryby i v naší české kuchyni. Filety této růžové ryby doplníme opečenými bramborami a omáčkou. Ta je plná výrazných a pikantních…
Dokonalá kombinace chutí v asijské marinádě dělá z těchto kuřecích křidélek pochoutku, od které se nebudete moci odtrhnout. Budete si chtít přidávat tak dlouho, dokud to…
Krevety opláchneme a osušíme papírovou utěrkou, případné střívko odstraníme. Mrkev očistíme a nakrájíme na julienne nožem (nebo škrabkou), z cukety odstraníme semeník a…
Krevety jsou dnes už snadno dostupnou surovinou. Připravit z nich můžeme třeba tuto rychlou směs. Orestované krevety doplní dokonale opečená zelenina a omáčka různých…
Houby 2 malé nebo 1 větší dáme do hrnku, zalijeme teplou vodou a necháme je nabobtnat. Maso nakrájíme na 3 tenké plátky a ty velmi jemně potřeme jedlou sodou. Dáme na 30…
Běžným způsobem dáme uvařit rýži podle svých zvyklostí.Zatím osušíme papírovou utěrkou sumečka, osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky velikosti soust.Očistíme a…
Kuřecí roláda se brokolicovou náplní smažená v trojobalu je výborný nápad, jak přiblížit zeleninu i těm, kdo se jí trochu vyhýbají. Na talíři ji doplňte bramborovou kaší…
Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme na malé kostičky nakrájené žampióny. Krátce osmahneme, zaprášíme rýžovou moukou, kari kořením i mletým kmínem a…
Rybí filety jemně opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Promícháme se škrobem a rybí omáčkou. Zakápneme lžičkou oleje a dáme zatím do chladu.Houby zalijeme teplou…
Tarhoňa, tradiční těstovina oblíbená ve střední Evropě, tvoří skvělý základ pro rychlý a výživný oběd. V této verzi se snoubí s barevnou restovanou zeleninou, čímž…
V misce smícháme Arak, sojovku, třtinový cukr, zázvor a sezamový olej. Dobře vymícháme a vložíme kuřecí maso nakrájené na kousky cca 2x2 cm. Necháme cca hodinku…
Maso nakrájejte na proužky, v míse smíchejte s polovinou sójové omáčky, kořením pěti vůní, solí, zázvorem, tapioka moukou, glutamanem. Nechte marinovat minimálne 1/2…
Jogurt se při přípravě masa postará o křehkost a zachování šťavnatosti. Můžete se o tom přesvědčit sami, pokud si si podle našeho receptu usmažíte kuřecí řízečky s chutí…