Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Recept ještě nebyl hodnocenOchutnejte toto výborné rychlé jídlo inspirované asijskou kuchyní. Kuře jen osolíte, smícháte se škrobem a osmažíte. Poté ho zalijete jednoduchou sladko-pikantní omáčkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 762 kJ / 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 99,90 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 82,00 g |
–– mononenasycené | 65,00 g |
–– polynenasycené | 17,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ochutnejte toto výborné rychlé jídlo inspirované asijskou kuchyní. Kuře jen osolíte, smícháte se škrobem a osmažíte. Poté ho zalijete jednoduchou sladko-pikantní omáčkou…
Vpravdě letní jídlo si na nás přichystala autorka receptu. Během pár minut je luxusní pokrm na talíři. Přitom zasytí a je i nutričně velmi dobře vyvážený. Milovníci…
Krevety opláchneme a osušíme papírovou utěrkou, případné střívko odstraníme. Mrkev očistíme a nakrájíme na julienne nožem (nebo škrabkou), z cukety odstraníme semeník a…
Vietnamské jarní závitky připravíme ze zeleniny a hub, které nakrájíme na tenké nudličky, a zabalíme je spolu s nudlemi do rýžového papíru. Dokřupava osmažené závitky si…
Nudle připravíme podle návodu na obalu. Očištěné maso nakrájíme na plátky, pak na nudličky velikosti soust a ty obalíme v Solamylu. Omytý pórek i papriku nakrájíme na…
Tarhoňa, tradiční těstovina oblíbená ve střední Evropě, tvoří skvělý základ pro rychlý a výživný oběd. V této verzi se snoubí s barevnou restovanou zeleninou, čímž…
Očištěné maso (my raději stehenní) nakrájíme na velikost soust, dáme do misky, přidáme 1 lžičku oleje, škrob a světlou sójovou omáčku. Dobře promícháme a necháme stranou…
Rybí filety jemně opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Promícháme se škrobem a rybí omáčkou. Zakápneme lžičkou oleje a dáme zatím do chladu.Houby zalijeme teplou…
Parmigiana, je klasický italský pokrm, který spojuje jemně smažené plátky lilku s bohatou rajčatovou omáčkou, voňavou bazalkou a rozpuštěným sýrem. Parmigiana se často…
Losos patří mezi vyhledávané a oblíbené ryby i v naší české kuchyni. Filety této růžové ryby doplníme opečenými bramborami a omáčkou. Ta je plná výrazných a pikantních…
Maso uvaříme do měkka a dáme stranou. Vývar použijeme na polévku. Do teplé vody namočíme houby shitake (lze použít i jiné) nebo je uvaříme do měkka. Uvaříme nudle, jaké…
Měla jsem hovězí nakrájené na nudličky, mírně osolené a pokropené olejem přes noc v lednici, ale lze dělat přímo bez jakéhokoli marinování.Do rozehřáté hlubší pánve dáme…
Bůček vyndáme nejméně na půl hodiny do mrazáku a po vyjmutí ho ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do marinády, důkladně promícháme a v uzavřené misce…
Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme přes vlákno nudličky. Nudličky obalíme ve škrobu, prudce je smažíme cca 2 minuty v pánvi na rozpáleném arašídovém oleji. Ve…
Bulgur je velmi oblíbenou alternativou k rýži. Hodí se jako příloha, ale je také základem mnoha hlavních jídel. Vegetariánský pokrm z bulguru, restované zeleniny a sýra…
Hovězí maso na pórku s houbami je dochucené do asijského stylu. Bude vám chutnat s rýží, nudlemi i počesku s pečivem, či hříšně s knedlíky. Vyberte pěkný kousek…
Dokonalá kombinace chutí v asijské marinádě dělá z těchto kuřecích křidélek pochoutku, od které se nebudete moci odtrhnout. Budete si chtít přidávat tak dlouho, dokud to…
Rib eye steak z kvalitního masa je sám o sobě taková pochoutka, že je škoda ji "kazit" marinováním či použitím různých omáček a dochucovadel. Zelené fazolky jsou k němu…
Do válce na šlehání nebo do misky dáme prosetou mouku, špetku soli, vejce a přilijeme 200 ml vlahé vody. Prošleháme v mixu nebo metličkou a necháme odstát, aby mouka…
Toto je lahodný asijský pokrm plný chutí a vůní. Čínské nebo japonské udon nudle, které jsou známé svou měkkou a žvýkavou texturou, se skvěle doplňují s bohatou…
Voňavý perník s čokoládovou polevou, který je díky jablkům vláčný i druhý den. Je plný ořechů a rozinek, které moučníku dodají zajímavou strukturu. Přineste ho na…
Maso nakrájejte na proužky, v míse smíchejte s polovinou sójové omáčky, kořením pěti vůní, solí, zázvorem, tapioka moukou, glutamanem. Nechte marinovat minimálne 1/2…
Ne nadarmo se říká, že krůtí maso je superpotravina. Obsahuje totiž velké množství bílkovin a malé množství tuku. Na krůtích prsech na víně, prošpikovaných slaninou, si…
Inspirace asijskou kuchyní dává v tomto receptu vzniknout výbornému jídlu i z jindy opomíjených zbytků sezónní zeleniny a trochy uvařené rýže. Vyzkoušejte sami doma, že…