Mořské plody na asijský způsob
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 501 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,98 g |
Tuky | 36,91 g |
Vláknina | 7,61 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 33,59 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2021 09:44
8. 3. 2021 08:57
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 49 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 13 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak orestovat oloupané krevety a mořské plody? Máme pro vás jednoduchý recept
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: mořské plody, olej arašídový, cibule, pórek, mrkev, česnek, zázvor, chilli paprika čerstvá, zelí bílé, bambusové výhonky, boby sojové, omáčka rybí, omáčka sojová, víno rýžové, škrob, pepř mletý
Mořské plody na asijský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kARx
2 názory