Cuketová směs na topinky nebo pod maso po x-té
Recept ještě nebyl hodnocenCuketová směs je vynikající domácí pokrm, který spojuje chuť čerstvé cukety s aromatickými bylinkami a kořením. Je ideální jako rychlá večeře nebo chuťovka, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 2,50 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cuketová směs je vynikající domácí pokrm, který spojuje chuť čerstvé cukety s aromatickými bylinkami a kořením. Je ideální jako rychlá večeře nebo chuťovka, kterou…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Milujete utopence, ale nechce se vám čekat několik dní než se uleží? Zkuste si připravit podstatně rychlejší variantu podle našeho receptu. Dopoledne nachystáte a večer…
Pro podzimní dekoraci je škoda použít dýni hokaido, kterou můžete v kuchyni zužitkovat úplně celou, včetně slupky. Můžete si z ní uvařit tuto vynikající polévku.…
Jednoduše a chutně připravená křupavá kuřecí křidélka podobná těm z proslavených restaurací. Upečená křupavá křidélka můžete podávat hned s dresinky nebo je můžete ještě…
Jemná a krémová pomazánka z pečené dýně a papriky má nezaměnitelnou chuť. Přidáním chilli omáčky získáte lehce pikantní nátěrku výbornou na rozpečené tousty, nebo…
Sezóna cuket je v plném proudu a pokud jich máte doma přebytek, zkuste z nich připravit zajímavě okořeněnou vepřovou plec s lehce pikantní omáčkou a cuketou. Pokud jako…
Předem naložené maso má správný šmrnc. Marináda není jen záležitostí letního grilování, ale dá se využít po celý rok. Osvědčený recept na pivní marinádu, která se…
Pokud jako masový základ na tatarák použijeme špekáčky, získáme originální recept bez syrového masa a vajíčka. K dochucení nám pak poslouží kromě hořčice a kečupu také…
Lahodný podzimní pokrm z pečené dýně a kuskusu, vhodný jako lehký oběd či večeře ocení nejen vegetariáni. Pečením totiž dýně získá dokonalou chuť a čerstvá máta jídlo…
Pokud patříte mezi milovníky pikantních pokrmů, pak musíte vyzkoušet směs z leča a vepřového masa, na křupavé očesnekované topince. Tato minutka se skvěle hodí třeba k…
Kuřecí maso patří mezi nejoblíbenější druhy masa ke grilování. Ze šťavnatých stehenních řízků můžeme připravit snadné špízy. Kousky masa nakořeníme a potřené směsí z…
Oblíbený tatarák můžete připravit i ve verzi vhodné pro vegetariány. Zeleninový tatarák, kde hraje prim lilek, je příjemně ochucený kapary, worcestrovou a chilli omáčkou…
Ve velké pánvi na rozehřátém oleji prudce a z obou stran opečeme filety. Vyjmeme je na talíř, kde je mírně osolíme.Do stejné pánve dáme polovinu másla, necháme rozehřát…
Tato pečená kuřecí křídla se marinují jen krátce, ale i tak stihnou přejmout veškeré chutě. Marináda na nich při pečení lehce zkaramelizuje, voní po zázvoru a chutná…
Tato pečená kuřecí křídla se marinují jen krátce, ale i tak stihnou přejmout veškeré chutě. Marináda na nich při pečení lehce zkaramelizuje, voní po zázvoru a chutná…
Vyhlášená minutka českých hospod, kterou nelibě proslavil Zdeněk Pohlreich, to je katův šleh. Přitom se jedná o velmi chutné jídlo, pokud se připraví z poctivých surovin…
Kouzlo vietnamské kuchyně stkví v dokonalém vychucení a rafinované kombinaci komponentů. Sytá polévka plná lahodné čerstvé zeleniny, masa a mnoho hodin taženého vývaru…
Jaký plnohodnotný pokrm připravíme za 15 minut? Co takhle třeba plněnou tortillu? Kousky kuřecího masa orestujeme spolu se zeleninou a pak ji zabalíme do opečené…
Nejprve namočíme černé houby do hrnku teplé vody, necháme nabobtnat a změknout. Očistíme a nakrájíme zeleninu na větší kousky. Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a…
Játra jsou bohatá na železo a další potřebné vitamíny. Pokud patříte mezi ty, kteří játra mají rádi, vyzkoušejte náš recept. Játra orestujeme na slanině, přidáme k nim…
Šneky z listového těsta se dají připravit na mnoho způsobů, naslano i nasladko. Zkuste je tentokrát podle tohoto receptu, se šunkou a sýrem. Přijdou k chuti jako…
Šťavnaté kuličky z mletého masa, cukety a sýra jsou podávané s výraznou omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína. Skvělé spojení jemné struktury a plné,…
Nejprve uděláme marinádu. Do misky dáme olej, prolisujeme česnek a přidáme všechny ingredience, které dobře promícháme.Do marinády dáme křídla, pořádně obalíme ze všech…