Ražniči z vepřového a drůbežího masa se zeleninou

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Grilování 0 názorů

Suroviny

400 g kuřecího masa
500 g vepřové plece
sůl, pepř
3 červené cibule
3 bílé cibule
2 zelené papriky
200 g anglické slaniny
1 velká kulatá červená paprika
1 cuketa
medvědí česnek na posypání
Marináda :
řepkový olej
uzená paprika
hořčice
sůl, pepř, petrželka
pár kapek chilli omáčky
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso vepřové i kuřecí, oba druhy cibulí, papriky a cuketu nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostky.
    Na marinádu smícháme hořčici, papriku, sůl, pepř, nasekanou petrželku a chilli omáčku.

  2. Maso, zeleninu a slaninu napícháme střídavě na jehly. Potřeme připravenou marinádou, osolíme, opepříme a necháme do druhého dne v chladu.

  3. Další den naložené maso grilujeme na grilovacím tácku na plechu, v rozehřáté troubě na program „gril“.

  4. Posypeme medvědím česnekem, petrželkou a podáváme s pečivem nebo jen se salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 072 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ražniči z vepřového a drůbežího masa se zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové ražniči ražniči recept ražniči recepty z vepřového masa ražničí z vepřového masa ražničí recept zeleninové ražniči ražniči z kuřecího masa maso na ražničí raznici s veprovym a kuřecím masem recepty na ražničí recept na ražničí raznici zeleninove vepřové maso raznici se zeleninou ražniči se s kuřecím masem a zeleninou raznici z veprovych kostek vepřové maso recepty raznici s kuřecím masem raznici z mletého masa