Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené fazole a la Katův šleh

Vyhlášená minutka českých hospod, kterou nelibě proslavil Zdeněk Pohlreich, to je katův šleh. Přitom se jedná o velmi chutné jídlo, pokud se připraví z poctivých surovin. Uvařte si vegetariánskou verzi z červených fazolí.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava, + nejméně 4 hodiny bobtnání fazolí ve vodě)

3. 9. 2009 14:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 059 kJ / 492 kcal
Bílkoviny10,47 g
Tuky2,09 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,67 g
Sacharidy103,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vhodné pro vegetariány.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

MILAN74

6. 1. 2019 02:43

lenka-k: To je také správně,do katova šlehu,okurka nepatří,ale dost lidí ji tam dává.

lenka-k

25. 5. 2017 15:31

:yes:výborný, jen jsem vynechala okurky:yes:

Jana

25. 10. 2016 16:04

super bezmasé jídlo :yes: velká bašta <3 <3

leonz

19. 6. 2016 22:20

Ještě kus uzeného bůčku a bude to ideální :-)

Esunev11

24. 3. 2016 10:17

Tak toto nemá vážně chybu:yes: :-p

ceppice

7. 1. 2016 11:20

mňam.:yes:

jankohrasko

17. 3. 2015 14:21

studené -teplé nemají chybu

pazderka83

1. 6. 2014 19:56

Delala jsem dnes k veceri,jen jsem pridala kureci masicko. Musim rict, ze za 3 roky co jsme s partnerem jsem videla dnes poprve jeho talir vylizany:-)) Jako prilohu jsme meli chleba :yes:

alizabet

13. 4. 2014 07:33

oprava tento recept..........;-(:-D:-D:-D:-D

alizabet

13. 4. 2014 07:32

Tenot katův šleh vařím dnes k obedu,je to vynikající bašta.Vařím ho minimálně jednou měsícně.Zkusila jsem ho i s masíčkem,je to taky vynikající
buď kuřecí nebo vepřovou panenku.Stačí menší kousek,na cibulce a potom pokračovat dle receptu.Přeji moc dobrou chuť Alena:yes::-D

Miri

24. 2. 2014 06:47

Donedávna jsem fazole vůbec nejedla. Pozvolna zkouším sem tam nějaký recept. Tento mě zaujal na první pohled a opravdu nemá chybu :-) Fazole jsem ujídala i studené večer před spaním.
Jen kečup jsem nahradila domácím rajčatovým protlakem a cibuli jarní cibulkou.
Vřele doporučuji.

Dalas

2. 11. 2013 14:45

Bylo to skvělé. :yes::yes::-p

Irule

8. 6. 2013 16:18

bylo to skvělé, přidávám foto a +25:yes::yes::yes::-p:-p:-p

palipali

27. 5. 2013 11:29

DanaHrmova: jo hodí, ale až na ten kečup že :-p
p.s. Kořínková je střelená :-D

Rozmaryna

3. 3. 2013 11:31

Vzhledově pěkné. Velmi jsem se rozmýšlela, jestli to uvařit - ten kečup, nakládaná kápie a okurky. Tristní chuťový zážitek. Možná jako nějaké jídlo, co dům dal, ale je to děná plpa.;-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole recepty recepty z červených fazolí fazole recept katův šleh fazole katův šleh recept recepty fazole chyby při vaření fazolí recept z červených fazolí recept fazole jak uvařit fazole cervene fazolky recept recepty z fazolí co uvařit z fazolí recept na fazole katuv sleh s fazolemi recepty na fazole recepty katův šleh druhy fazolí vaŕení fazolí

Suroviny: fazole červené, kapie, okurky sterilované, cibule, česnek, kečup sladký, omáčka chilli, sůl, olej

TopRecepty.cz

Červené fazole a la Katův šleh

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQ33