Pohanka na různý způsob
Recept ještě nebyl hodnocenPohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Pohanka začíná být v dnešní době oblíbenou potravinou pro její cennou výživovou hodnotu. Pohanka je přirozeně bezlepková a obsahuje důležité vitamíny, bílkoviny a…
Cibuli a kuřecí maso nakrájíme na kostičky, cibuli necháme zesklovatět, poté přidáme nakrájené kuřecí maso a prolisovaný česnek. Maso necháme zatáhnout, poté okořeníme …
Uzené maso je oblíbené pro svoji výraznou kouřovou chuť. Jeho využití v kuchyni je opravdu široké, ať už se ho rozhodneme uvařit ve vodě, nebo třeba upéct v troubě s…
Na knedlíčky gyoza nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí domova. Původem jsou sice z Číny, ale veliké oblibě se těší v…
Omáčky z hovězího masa patří mezi nejoblíbenější kvůli své bohaté chuti. Pokud dodržíte přípravu, odměnou vám bude silná šťáva a jemné maso. Třeba jako v tomto receptu,…
Lahodná kombinace křehkého kuřecího masa, osvěžující zeleniny a pikantních omáček vás okouzlí neodolatelným spojením chutí. Tato kuřecí směs na čínský způsob je ideálním…
Smícháme krůtí maso a zeleninu, posypeme kořením, solamylem, sladkou paprikou (pro hezkou barvu), zakapeme sojovou omáčkou a olivovým olejem, zamícháme a dáme na hodinku…
Jak proměnit kousek vepřového masa v neskutečnou delikatesu? Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako…
Pokud patříte do okruhu lidí, kteří s oblibou navštěvují severský obchodní řetězec, aby ke konci pěší tůry kolem nábytku zasedli k talíři kuliček, tak už nemusíte nikam…
Vepřová krkovice se výborně hodí na pečení na jakýkoli způsob. Tyto plátky krkovičky, naložené v pikantní marinádě s česnekem a cibulí, pomalu pečené doměkka, se doslova…
Nejprve si připravíme marinádu, v pekáčku smícháme sójovou omáčku s medem, chillim, koriandrem, zázvorem a prolisovaným česnekem a ještě s olivovým olejem. Kuře si…
Gnocchi uvaříme podle návodu, ale vaříme jen cca 1 minutu.Přecedíme, necháme okapat, restujeme na pánvi na oleji dozlatova.Podle potřeby osolíme (můžeme přidat i…
Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme do mističky. Přidáme prolisovaný česnek (může být i nakrájený) a všechny ostatní ingredience na marinádu a vše smícháme.Marinádou…
Další ze skvělých marinád, která ochutí plátky vepřového plecka. Takto naložené nebude jistě maso fádní. Přidáme-li k hotovému masu vhodnou přílohu a čerstvý zeleninový…
Drůbeží játra jsou v mnoha kuchyních často opomíjenou surovinou. Dáte-li jim ale šanci, překvapí vás krátkou dobou přípravy a výbornou chutí. Játra restovaná na cibulce,…
Postup: Na marinádu prolisujeme česnek, zázvor očištěný nastrouháme, smícháme s dalšími přísadami. Mělo by vzniknout středně husté těstíčko přiměřené sladkokyselé, ne…
Omyté maso nakrájíme na kostky. Smícháme olej s barevným pepřem, česnekem, sojovkou a citronem. Osolíme a všechno to promícháme s masem a solamylem. Necháme odležet…
Pro dny, kdy není moc času na přípravu jídla, jsou ideální podobné recepty jako pomalu pečené kuřecí paličky. Jen vše dáte do pekáčku, zapnete troubu a přijdete až po…
Vepřové maso se řadí v naší gastronomii mezi nejčastěji připravovaný druh masa. V tomto receptu najdete inspiraci na vepřové kotlety s rajčaty, paprikou, houbami a…
Tofu nakrájíme na proužky a v misce smícháme se sójovou omáčkou (občas promíchnout).Na pánev dáme lžičku oleje, rozehřejeme, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a…
Maso pečené se sterilovanou zeleninou, kdy každá rodina má oblíbenou jinou skladbu zeleniny, ale výsledek je podobný. Ochucené propečené maso ve sladkokyselé až pikantní…
Nejprve namočíme černé houby do hrnku teplé vody, necháme nabobtnat a změknout. Očistíme a nakrájíme zeleninu na větší kousky. Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a…
Kuřecí nudličky jsou velmi oblíbenou rychlovkou k obědu i večeři. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, exotičtějšího, určitě doporučujeme náš recept na africké kuře. Maso…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta bez kynutí: S ořechovou náplní chutnají výtečně
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Snídaně je základ dne! Vyzkoušejte lahodné a jednoduché tipy, jak ji připravit