Guláš ze srnčí kýty
Recept ještě nebyl hodnocenPustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 131 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Sladkokyselá, lehce pikantní švestková omáčka s uzeným nádechem. Skvělá volba ke grilovanému masu nebo do marinády na pečená žebra či kolena. Připravte větší množství…
Výborná a rychle připravená, sytá, zeleninová omáčka. Obměnit jí můžete šunkou nebo bylinkami. Se špagetami a strouhaným sýrem bude chutnat výtečně. Voní bazalkou,…
Když se řekne italská kuchyně, mnohým z nás se jako první vybaví boloňská omáčka. Základem je mleté maso, zelenina, rajčatová passata a červené víno. Omáčka se výborně…
Hustá polévka inspirovaná mexickou kuchyní vás zasytí a ještě si skvěle pochutnáte. Výtečnou polévku připravíte velice snadno, do její přípravy se bez obav můžou pustit…
Lasagne jsou skvělé zapečené těstoviny italského původu. V tomto receptu připravíme jejich jednodušší formu. Oblíbený druh těstovin, třeba kolínka, doplníme omáčkou z…
Pikantní cizrnová polévka po mexicku je ideální volbou pro milovníky ostrých a výrazných chutí. Kombinace cizrny, rajčat a voňavého koření vytváří sytou a lahodnou…
Těstoviny zapečené s mozzarellou a rajčaty přijdou vhod, když hledáte rychlé jídlo, které zároveň nasytí celou rodinu. Navíc během přípravy můžete lehce improvizovat,…
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na olivovém oleji, pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a po chvíli i mleté maso. Vše společne zarestujeme, okořeníme a pak…
Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek na plátky. Do hluboké pánve dáme rozehřát olej, přidáme slaninu a necháme pustit tuk. Přidáme cibuli a…
Hustá, lehce pikantní, ideálně doplní grilované maso i zeleninu. Připravte si domácí barbecue omáčku. Hodí se k marinování masa před grilováním i jako omáčka k hotovému…
Masové kuličky v rajské omáčce jsou velmi oblíbeným pokrmem pro děti i dospělé. Omáčku připravíte z rajčatové passaty a spousty koření, které jí dodají tu pravou chuť.…
I bez masa můžeme připravit chutný pokrm. Z pro naši zemi typických podzimních surovin uvaříme krásně barevný a chutný guláš. Jemně nastrouhanou červenou řepu a dýni…
Uvaříte těstoviny dle návodu v osolené vodě, ohřejete rajčatovou passatu na talíř, vylijete passatu, dáte na ni uvařené těstoviny, nakrájíte kozí sýr, přepůlíte olivy a…
Do hrnce s vodou dáme vařit červenou čočku - trvá to přibližně pět minut. V poslední minutce či dvou k čočce přidáme ještě velmi drobně obranou růžičku brokolice tak,…
Porce králíka lehce poprašte hladkou moukou a zprudka opečte na oleji. Ve výpeku z masa orestujte cibuli nakrájenou na kostičky a česnek nakrájený na plátky. Králíka i…
Hledáte lehké letní jídlo plné zeleniny? Vyzkoušejte grilovanou cuketu zapečenou s rajčatovou omáčkou a mozzarellou. O výraznou chuť se postará bazalka a sušený medvědí…
Nejprve jsem naložila kuřecí nudličky. K nudličkám kuřete jsem přidala garam masala, nastrouhaný stroužek česneku, trochu nastrouhanýho zázvoru, sůl, pepř, olej a bílý…
Jednoduché na přípravu a bohaté na chuť – naše pikantní buřty na pivu a Moravance vám zaručeně zachutnají. Jsou ideální volbou pro rychlý a chutný pokrm, nebo jen tak k…
Jedním z typicky letních pokrmů jsou plněné paprikové lusky s rajčatovou omáčkou. Zeleninu zpravidla sesbíráme na zahrádce a dodá nám tak typickou chuť a vůni. Celý…
V hrnci pomalu rozpustíme máslo, v mezičase si nakrájíme veškerou zeleninu. Na rozehřátém másle nejprve zpěníme cibulku i s natí, přidáme rajčátka a cuketu a necháme je…
Vločky promícháme s vejcem, osolíme a přidáme bylinky. Necháme chvíli odstát. Troubu rozehřejeme na 180°. Na plech dáme pečící papír a mokrýma rukama vytvoříme placičky…
Masová směs inspirovaná jihoamerickou kuchyní je plná ostré chuti, masa a fazolí. Stejně je tomu i v tomto receptu, který staví na základech z mletého hovězího masa. Při…