Tmavý řízek s bramborovým salátem
Recept ještě nebyl hodnocenŘízky z vepřové krkovice pečené v troubě a k tomu domácí bramborový salát. Pokrm je sice velmi vydatný, ale jednou za čas, navíc ve sváteční čas, si to můžeme bez…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Řízky z vepřové krkovice pečené v troubě a k tomu domácí bramborový salát. Pokrm je sice velmi vydatný, ale jednou za čas, navíc ve sváteční čas, si to můžeme bez…
Cibulačka je velmi oblíbenou polévkou a dá se připravit na mnoho způsobů. Základem je opravdu dobře usmažená cibule karamelové barvy. Podle tohoto receptu připravíte…
Čočková polévka z červené čočky patří mezi nejvýživnější polévky, protože i bez masa obsahuje vysokou dávku bílkovin. Dokáže skvěle zasytit i zahřát a navíc je velmi…
Sváteční jídlo v podobě jelení rolády s domácími mandlovými kroketami je jako stvořené pro rodinnou sešlost. Maso je skvěle dochucené dijonskou hořčicí a rozmarýnem.…
Výborná krabí pomazánka je lahodná pochoutka, která spojuje jemnou chuť krabího masa, svěží cibulky a krémové majonézy. Rychle připravená a neodolatelně chutná, skvěle…
Lahodné sýrové jednohubky skvěle poslouží jako pohoštění pro návštěvu, nebo k posezení u skleničky vína a dobrého filmu. Chuťově jsou krásně vyvážené, budou tak…
Šťavnaté a dobře ochucené šišky z mletého masa pečeme zabalené do kabátku z listového těsta, který během pečení pěkně zezlátne. Jako přílohu ideálně podáváme svěží…
Listové těsto je ideální pro přípravu dobrého pohoštění. Pracuje se s ním dobře a rychle. Vyzkoušejte třeba tyto výborné slané tyčky plněné sýrem a bazalkovým pestem.…
Sváteční panenka v bylinkové krustě je lahodné a šťavnaté maso ochucené směsí petrželky, česneku, strouhanky a pepře. Úhledné nakrájená a doplněná rajčatovou směsí s…
Skvělou pomazánku, vhodnou pro vegany a vegetariány, můžete připravit ze sušených rajčat. Není to nijak složité stačí všechny suroviny pouze rozmixovat tyčovým mixérem.…
Cibule a plísňový sýr, to je kombinace, která není úplně prvoplánová, přesto vás překvapí osobitou a lahodnou chutí. Připravte pomazánku jako pohoštění pro návštěvu a…
Součástí zdravého a vyváženého jídelníčku by měl být dostatek vlákniny, na které jsou bohaté luštěniny. Polévka z červené čočky je snadná na přípravu, čočku nemusíte…
Originální chuťovka pro každou příležitost! Chlebíčky se zelným salátem jsou skvělou kombinací svěžesti, křupavosti a jemného dochucení. Tento netradiční recept zaujme…
Masová pomazánka s plnou, lehce pikantní chutí, je výborná především na opečených topinkách a toustech. Zužitkujete do ní zbytek vařeného masa od oběda či večeře a…
Silvestr je již pomalu za dveřmi. Na oblíbených oslavách příchodu Nového roku nikdy nesmí chybět spousta bohatě obložených chlebíčků. Jednou z nejoblíbenějších pomazánek…
Jemně nastrouhaná vařená vejce, dochucená čerstvou cibulkou a krémovou majonézou, tvoří lahodnou kombinaci, kterou můžete mazat na pečivo, chlebíčky nebo využít jako…
Tradiční jídlo z pomezí Moravy a Slezska - podvojanský bulgur se zelím. Jednoduché a přitom chutné a rychlé jídlo z bulguru, kysaného zelí a slaniny můžete připravit…
Bramborová pomazánka je skvělým tipem na rychlou a chutnou pomazánku, která se hodí na chlebíčky i jako jednoduché občerstvení. Kombinace jemné bramborové konzistence a…
Gratinované pokrmy jsou velmi oblíbené a není divu. Na povrchu je zdobí lahodná nazlátlá krusta. Tento pokrm připravíme velmi snadno. Plátky brambor a kedlubny zalijeme…
Lahodná bezmasá pomazánka, která připomíná paštiku, skvěle chutná na opečeném toustu v kombinaci s chilli a čerstvou petrželkou. Připravíme ji z vařeného celeru a…
Kostky uvařených brambor ve smetanové omáčce se slaninou a cibulkou, provoněné koprem, podáváme s vařeným vejcem a uzeným masem. Pokrm vzdáleně připomíná mléčnou polévku…
Jednoduchá polévka s výraznou cibulovou chutí, kořenovou zeleninou a houbami přijde vhod v chladnějším počasí, protože pěkně zahřeje. Podáváme ji se ztraceným vejcem,…
Celerová polévka má výraznou a plnou chuť, kterou ještě podpoříme přidáním nivy. Její jemná krémová konzistence je velmi příjemná. Polévku podáváme s rozdrobeným sýrem a…
Polévku z červené čočky připravíme snadno a rychle, červenou čočku totiž není nutné namáčet předem. Díky batátům polévka dobře zasytí. Lahodnou chuť zajistíme bylinkami…