Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenHustý bramborovo-cibulový krém je sytou polévkou, která dokonale zahřeje. Stačí pár základních surovin a vznikne dobrota, kterou ozdobí kousky dozlatova opečené slaniny.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hustý bramborovo-cibulový krém je sytou polévkou, která dokonale zahřeje. Stačí pár základních surovin a vznikne dobrota, kterou ozdobí kousky dozlatova opečené slaniny.…
Kombinace rýže, tuňáka, sušených rajčat, oliv a parmezánu vytvoří dokonale jídlo, které vás přenese do středomoří. Připravené z dostupných surovin a připravené během…
Kančí maso s hlívou je voňavý pokrm, který propojuje výraznou chuť masa s jemnou chutí hlívy ústřičné. Maso se nejprve naloží, poté peče zabalené v pórku, díky čemuž…
Nastartujte váš den vydatnou snídaní, která zasytí až do oběda. Vaječná omeleta se žampiony je hotová během chvilky a poslouží tak nejen jako snídaně, ale také jako…
Cuketový bramborák je nápaditou obměnou oblíbené české klasiky. Doplňte ho uzeným kuřecím masem a orestovanou zeleninou. Na talíři bude vypadat skutečně lákavě. Jako…
Polévka z červené čočky s rajčaty je příjemně kořeněná. Voní římským kmínem, sušeným zázvorem a kurkumou. Kombinace, která vás zaručeně zahřeje. Plný talíř této voňavé…
Plněné červené řepy s mletým masem jsou zajímavým a chutným pokrmem, který potěší nejen milovníky zeleniny. Řepy se nejprve uvaří do poloměkka, vydlabou, naplní mletým…
Snad nejoblíbenějším pokrmem připravovaným z čerstvých hub je bezesporu smaženice. Vyzkoušejte ji však trošku netradičně naservírovat. Ze salámu gothaj usmažíme salámové…
Tradiční škubánky můžeme připravit i také trochu jinak. Vyzkoušejte je naplnit voňavou dušenou houbovou směsí a poté osmažit dozlatova. Škubánky se tak rázem stanou…
Perfektním podzimním jídlem jsou zapečené brambory s dýní, hermelínem a smetanou. Jednoduchý a zároveň sytý pokrm z jednoho pekáčku vykouzlíte téměř bez práce. Postačí…
Lehké kuřecí špízy se žampiony jsou skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. Marinované maso s jemnou vůní zázvoru se při pečení krásně rozvoní a doplňuje ho…
Slaný koláč z listového těsta s restovaným pórkem a anglickou slaninou, bohatě sypaný strouhaným sýrem, se hodí pro každou příležitost. Připravit jej můžete jako slané…
Také vám malá sladkost zlepší ne zcela vydařený den? Pak vyzkoušejte tuto hebkou a nadýchanou kakaovou pěnu. Základem je žloutková pěna, do které zašleháme čokoládu,…
I ze zdánlivě obyčejných surovin můžete vykouzlit perfektní podzimní oběd či večeři. Kombinace příjemně sladkého dýňového pyré podávaného s restovanými žampiony s…
Když se spojí křehká kuřecí prsa, chutná náplň a voňavý pórek, vznikne jídlo, které potěší každého. Plněná prsa jsou šťavnatá, krásně propečená a pórek jim dodá jemnost…
Hustá zeleninová polévka je opravdový zázrak. Dokonale zasytí, dodá tělu potřebnou vlákninu i vitamíny a navíc zahřeje. Krém z restované cukety a kedlubny se špetkou…
Ač se to na první pohled nemusí zdát, dýně je velice variabilní surovina a v kuchyni ji upotřebíme nejen ve sladkých, ale také slaných pokrmech. Dýně s mrkví a kuřecím…
Stává se vám, že vám od oběda zůstane kousek masa, vařená zelenina z vývaru či trochu omáčky? Pak se vám bude hodit tento recept na krokety ze zbylého masa a zeleniny.…
Stává se vám, že vám od oběda zůstane kousek masa, vařená zelenina z vývaru či trochu omáčky? Pak se vám bude hodit tento recept na krokety ze zbylého masa a zeleniny.…
Chystáte oslavu a přemýšlíte, čím překvapit své hosty? Vyzkoušejte tyto paštičky s lososovou pomazánkou. Snadno je připravíte z již rozváleného listového těsta, takže…
Tatarák z hovězího masa zná pravděpodobně každý, a buď se mu vyhýbá, nebo na něj nedá dopustit. Pokud ale patříte spíš mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte tuto verzi…
Hledáte inspiraci na rychlou a snadnou večeři? Zapečené tousty jsou jasnou volbou. S vaječno-šunkovou smaženicí a strouhaným sýrem si je zamilují malí i velcí. Tousty…
Cibulová polévka s krupicovými nočky má lahodnou chuť po kořenové zelenině opečené na másle. Díky nočkům je polévka příjemně sytá a šmrnc jí dodávají i kousky…
Slaný koláč quiche má svůj původ ve Francii a těší se veliké oblibě. Křehké těsto perfektně doplňuje slaná náplň, do které můžete použít téměř cokoliv, co máte rádi.…