Gnocchi s tymiánovým máslem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud milujete gnocchi a rádi byste si připravili domácí, místo těch chlazených z obchodu, máme pro vás velmi podrobný recept na gnocchi s tymiánovým máslem. Jakmile…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud milujete gnocchi a rádi byste si připravili domácí, místo těch chlazených z obchodu, máme pro vás velmi podrobný recept na gnocchi s tymiánovým máslem. Jakmile…
Pokud milujete gnocchi a rádi byste si připravili domácí, místo těch chlazených z obchodu, máme pro vás velmi podrobný recept na gnocchi s tymiánovým máslem. Jakmile…
Panenku očištím, omyju a osuším. Prokrojím ji tak, aby mi z ní vznikl plát. Maso osolím, opepřím a doprostřed vložím kus slaniny, kus sýra a snítku citronového tymiánu.…
Kuracie prsia si otvoríme za pomoci dobre naostreného noža. Mäso buď vyklepeme alebo vyvaľkame na čo najtenšie. Mozzarellu nakrájame nadrobno. Cibuľu očistíme,…
Růžičky květáku vložíme do vroucí osolené vody, 5minut povaříme, dáme do cedníku okapat a poté na prkýnku nožem nasekáme. Do hlubšího kastrolu, nebo větší pánve dáme na…
Na oleji zpěníme cibulku,přidáme kuřecí maso,osolíme,poprášíme sladkou červenou paprikou,přidáme papriku na proužky,mražené fazolové lusky,hlívu nakrajenou na kousky a…
Rychlým a nenáročným obědem jsou smažené žampiony, které můžeme podávat s oblíbenou přílohou. Žampiony nejprve obalíme v těstíčku se strouhaným sýrem a poté je na sádle…
Výživná a chutná snídaně plná bílkovin je ukryta ve vaječné omeletě. Připravte omeletu s tuňákem, sýrem a slaninou. Je snadná, rychlá a zasytí vás na celé dopoledne.…
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a připravit si bezmasý, ale zároveň sytý pokrm. Lilek s paprikou a mrkví je pokrm plný asijských chutí a vůní. Křehkou…
Jehněčí maso nepatří mezi často využívané druhy masa v kuchyni. Nejčastěji se připravuje na Velikonoce. Obsahuje však malé procento tuku a klíčem k jeho plné chuti je…
Cukeťáky se slaninou a sýrem jsou skvělým způsobem, jak z obyčejné cukety vytvořit syté, chuťově výrazné jídlo. Křupavé okraje, šťavnatý střed a kombinace slaniny se…
Pizza ve zdravější verzi, to je sen nás všech. Základem této pizzy je těsto ze strouhané dýně, psyllia a ovesných vloček, pečené v koláčové formě. Nahoře je těsto…
Plněná sekaná z vepřového plecka je šťavnatá, voňavá a díky náplni ještě o krok lepší než klasika. Kombinace kvalitního masa a jednoduché, ale výrazné náplně vytvoří…
Dušené vepřové medailonky krásně voní po rozmarýnu. Maso s krémovými žampiony je díky dlouhému dušení krásně šťavnaté a v ústech se lehce rozpadá. K medailonkům podáváme…
Omrzely vás klasické přílohy v podání vařených brambor, rýže či těstovin? Zeleninové pyré s muškátovou dýní vás doslova nadchne. Vůně pečené zeleniny vás přiláká ke…
Pokud hledáte alternativu ke klasickému pečivu, která bude výživná a plnohodnotná, vyzkoušejte tento chlebíček. Je z červené čočky, s mozzarellou, baby špenátem a lněným…
Lahodná polévka z pečené zeleniny s muškátovou dýní vás skvěle zahřeje a zasytí. Úprava zeleniny pečením dodá polévce výraznější chuť a smetana ji krásně zjemní. Polévka…
S Mirkem Kalinou si tentokrát připravíme lahodná kachní prsa. Jako přílohu k nim podáváme svěží čekankový salát s jablkem odrůdy Granny Smith a dresinkem z medu a…
S Mirkem Kalinou si tentokrát připravíme lahodná kachní prsa. Jako přílohu k nim podáváme svěží čekankový salát s jablkem odrůdy Granny Smith a dresinkem z medu a…
Zelí, mrkev a bylinky – pár obyčejných surovin a skvělý salát je na světě. Jemně nakrouhané zelí stačí promíchat s mrkví, dochutit bylinkami a hořčicí, zjemnit majonézou…
Gulášová polévka patří mezi stálice polévek. Připravit si ji můžete třeba z masa vepřového i hovězího. K němu stačí přidat klasické koření, tedy mletou papriku a…
Pomazánka z tvarohu a pivního sýra je výrazná a plná chuti. Směs sýra, másla, sardinek, koření a trošky piva vytvoří hutnou dobrotu, která má po odležení ještě…
Krůtí játra po zbojnicku v minutkové úpravě mají díky použité zelenině sladkokyselou chuť a voní tymiánem. Kromě skvělé chuti jistě oceníte rychlou a snadnou přípravu.…
Připravte si snadný a sytý podzimní pokrm v podobě bramborovo-dýňového gratinu. Brambory a dýni stačí jen promíchat se šunkou, zalít smetanou a upéct dozlatova. Hotový…