Pečené šťouchané brambory s ředkvičkami
Recept ještě nebyl hodnocenZbyly vám pečené brambory z předchozího dne? Zužitkujte je a připravte z nich šťouchané brambory se strouhaným sýrem a ředkvičkami. Tuto vděčnou přílohu využijete ke…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zbyly vám pečené brambory z předchozího dne? Zužitkujte je a připravte z nich šťouchané brambory se strouhaným sýrem a ředkvičkami. Tuto vděčnou přílohu využijete ke…
Krůtí maso je výživné, plné bílkovin a málo tučné. Jeho příprava je stejně snadná, jako u kuřecího masa. Orestované kousky doplníme chřestem, pórkem a ředkvičkami a…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…
Výborná pomazánka ze šlehaného tvarohu s ředkvičkami a jarní cibulkou vás nadchne svou jednoduchostí i chutí. Je hotová raz dva a na čerstvém chlebu nebo jiném oblíbeném…
Lehčí jarní salát s chřestem, kuřecím masem, ředkvičkami a zajímavě ochucenou bezinkovou zálivkou, vám zajisté přijde k chuti. Tento zdravý a příjemně svěží salát je…
Vyprané listy salátů necháme okapat, natrháme a pokapeme troškou citronové šťávy smíchané s necelou lžící oleje.Chřest nakrájíme na špalíčky, krátce ho spaříme a necháme…
Křupavé tousty obložené jemnými sýrovo-mrkvovými placičkami a obložené oblíbenou zeleninou podle chuti, potěší malé i velké. Výborný nápad na teplou večeři, originální…
Jak lépe začít nový den, než vydatnou snídaní. Sázkou na jistotu jsou vždy míchaná vajíčka, která zasytí na celé dopoledne a dodají energii. Míchaná vajíčka s pórkem a…
Připravte si opravdu svěží pomazánku z Lučiny, s vajíčky a štiplavými ředkvičkami. Využijete ji jak ke snídani, nebo ke svačině. K dobré pomazánce nesmí chybět čerstvé…
Tuto výbornou polévku z ředkviček a brambor okořeníme výrazně aromatickým kořením, přidáme trochu chilli a na závěr rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem. Horký krém…
Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Měkký tvaroh, s ředkvičkami a aromatickým koprem, je doslova nabitý bílkovinami, skvěle chutná a můžete jej zařadit i do…
Tuto výbornou polévku z ředkviček a brambor okořeníme výrazně aromatickým kořením, přidáme trochu chilli a na závěr rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem. Horký krém…
Listy ředkviček nevyhazujte, obsahují totiž spoustu prospěšných látek a mají zajímavou chuť. Využijeme je do salátů, do pesta, nebo z nich můžeme uvařit tuto jednoduchou…
Tento dobrý bramborový salát můžeme podávat například k řízkům. Zajímavou chuť mu dodávají křupavé ředkvičky. Všechny suroviny spojíme majonézou a zakysanou smetanou,…
Lahodný salát s příhodným názvem si můžete připravit když není čas na velké vaření. Je plný zeleniny, ale nechybí ani poctivá dávka bílkovin ve formě vajíček a…
Čerstvá jarní zelenina je plná vitamínů. Ředkvičky a kedlubny můžete použít do tvarohové pomazánky se šunkou. Nesmí chybět také čerstvá pažitka. Namažte ji na čerstvý…
Ředkvičky se díky své výrazné chuti skvěle hodí na přípravu pomazánky. Navíc jdou skvěle kombinovat i s dalšími surovinami. V této pomazánce k ředkvičkám přidáme…
Že v jednoduchosti je krása, vám dokáže tento snadný recept na ředkvičkovou pomazánku s mandlemi. Pomazánku podáváme posypanou sýrem s modrou plísní, jehož výrazná chuť…
Vyzkoušejte snadnou pomazánku z restovaných ředkviček a tofu. Takto připravená pomazánka není tak štiplavá a zajisté zachutná i dětem. Navíc obsahuje pořádnou dávku…
Ředkvičková smaženice je rychlý a netradiční pokrm, který skvěle využije úrodu této křupavé zeleniny. Kombinace jemně pikantních ředkviček a vajec vás překvapí svou…
Dobrá pomazánka přijde vždy k chuti, ať už ke svačině, nebo třeba ke snídani. Na jaře si ji připravte z orestovaných ředkviček, baby špenátu a pro vůni přidejte trochu…
Tradiční řecké tzatziki mají v základu okurku. Pokud ji ale vyměníte za ředkvičku, získáte zajímavý jarní dip, který využijete stejně jako klasickou verzi – nejlépe se…
Ředkvičky jsou oblíbenou surovinou do pomazánek. V tomto receptu projdou prvně tepelnou úpravou, což jejich chuť mírně zjemní. Společně s vejci, taveným sýrem a tvarohem…
Jaro přináší do naší kuchyně spoustu čerstvé zeleniny. Z bílé ředkve a ředkviček můžete připravit příjemně svěží jarní tvarohovou pomazánku, jejíž chuť nejlépe vynikne…