Kapr se zeleninou z parního hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenDíky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce…
Netradiční kynuté chuťovky z batátů podáváme ještě teplé, ozdobené zakysanou smetanou a řeřichou. Po vykynutí chuťovky osmažíme. Zaujmou příjemnou nasládlou chutí,…
Neobyčejně chutný řízek si vychutnáte, když do trojobalu přidáte pořádnou hrst strouhaného parmazánu. A i z obyčejné bramborové kaše můžete vytvořit opravdovou…
Pomazánky jsou výborné jako rychlá svačina a vybírat můžeme z velkého množství různých variant. Skvělá je i pomazánka ze sterilované cizrny a bílého jogurtu. Vše stačí…
Neotřelé spojení ryby a čočky si vychutnáme v tomto výborném salátu. Díky použití sterilované čočky je příprava poměrně rychlá. Do čočkového salátu přidáme kořenovou…
Vajíčka z měkkého tvarohu a lučiny, ochucená bylinkami a kostičkami čerstvé papriky, budou nejlépe chutnat s čerstvým a křupavým pečivem. S jejich přípravou si můžete…
Přivítejte jaro ve vaší kuchyni a dopřejte si svěží snídani nebo svačinu. Ředkvičková pomazánka s křenem je lehce pikantní, díky tvarohu a vejcím plná bílkovin, a s…
Mísa čerstvé zeleniny je skvělým zdrojem vitamínů a také vlákniny. Pokud do ní přidáme i třeba vařené vajíčko, stane se ze salátu výživné a plnohodnotné jídlo. Kombinace…
Saláty s jogurtovým dipem, chutnají skvěle. Obzvláště ty zeleninové. Krátce opečené a zkaramelizované ředkvičky, vás překvapí svou chutí. Navrch nesmí chybět zdravá…
Už se také nemůžete dočkat jara? Zkuste ho přivolat vskutku jarním bramborovým salátem se zeleninou a vejci, podávaným k řízkům z jehněčího masa, které je velmi jemné a…
Nalaďte se na jaro touto svěží jarní polévkou. Polévka z mrkve lákavě voní čerstvými bylinkami a má jemnou chuť. Navíc ji na talíři dozdobíme sedmikráskami, takže vypadá…
Uvařte si perfektní krémovou jarní polévku, která je doslova plná čerstvých bylinek. Naleznete v ní libeček, pažitku, ale také kerblík, šťovík a řeřichu. Její chuť vás…
Francouzský ředkvičkový salát je příjemně svěží a plný chuti. Salát, podávaný s opečenými topinkami, krásně křupe v ústech a příjemně štiplavé jarní ředkvičky mu dodají…
Receptů na dobrou pomazánku není nikdy dost. Zeleninovou pomazánku s vejci mažeme na krajíček čerstvého chleba a zdobíme řeřichou. Dietní pomazánka je skvělá jak ke…
Vařených vajíček máme zejména po Velikonocích plnou lednici. Jednoduše je můžeme upotřebit na skvělé osvěžující občerstvení. Do bílků připravíme a naneseme krém ze…
Sezóna chřestu je v plném proudu, zkuste jej připravit i jinak než jen v minutkové úpravě. Zapékané těstoviny s chřestem a šunkou jsou velmi jednoduché jídlo, které…
Tipem na zdravou snídani nebo večeři, může být tato pomazánka namazaná na čerstvý chléb. Je nabitá vitamíny, svěže chutná a bude vás lákat usednout ke stolu. Chcete-li…
Tento barevný salát vypadá krásně na pohled a potěší vás i svou chutí. Salát z křupavých ředkviček, papriky a sýra přelijete smetanou ochucenou hořčicí a posypete…
Řeřicha je poměrně rychle rostoucí bylina, kterou můžeme snadno pěstovat i doma za oknem. Je bohatá na vitamíny a zejména na jaře používána pro svou výraznou chuť. V…
Řeřicha je oblíbená pro svou výraznou kořenitou chuť a aroma. Je nabitá vitamíny a minerály a s ostatní neméně výraznou zeleninou, tvoří bohatý základ této famózní…
Pokud si z lesa nosíte plné košíky hub, hodí se každý nápad, jak je zpracovat. Chuť hříbků skvěle vynikne v této vydatné voňavé polévce s kroupami. Polévku na talíři…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…
Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad…
Nový den je nejlepší začít vydatnou snídaní, která dobře zasytí. Sázkou na jistotu je vaječná omeleta, do které můžeme přidat téměř jakékoliv oblíbené ingredience.…