Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 26,92 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Moje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 12 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 1 hodinou
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit zastřené vejce,
salát se špenátem a vejcem,
salat s vejcem a špenátem,
schwarzwaldská šunka salat,
zastreny vejce,
salát se ztraceným vejcem a tatarkou,
jak dlouho varit zastreny vejce,
zastřené vejce jak dlouho vařit,
salat se spenatem a varenymi vejci,
recepty ze schwarzwaldské šunky,
salát se špenátem,
schwarzwaldské,
salát z červené řepy + šunka,
salát se špenátem vejcem
Suroviny:
špenát baby,
řepa červená,
šunka schwarzwaldská,
vejce,
semínka sezamová,
řeřicha,
ocet,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sirup javorový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
Si myslím, že čím vyšší hladina, tím lépe
http://www.toprecepty.cz/recept/40008-ztracena-zas...