 
	
Hruškové mlsání
Recept ještě nebyl hodnocenFormičky, nebo misky ve kterých budeme“hruškové mlsání“chladit vyložíme potravinářskou folií, nebo sáčkem, pro pozdější snadné vyklopení. Silikonové vykládat nemusíme. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
Formičky, nebo misky ve kterých budeme“hruškové mlsání“chladit vyložíme potravinářskou folií, nebo sáčkem, pro pozdější snadné vyklopení. Silikonové vykládat nemusíme. …
	
			 
	
Než začneme s přípravou, zapneme troubu na nejvyšší výkon na rozehřátí.Palici česneku neloupeme. Pouze seřízneme vršek tak, aby se obnažily všechny stroužky v palici…
	
			 
	
Z bílků si ušleháme tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme všechny uvedené suroviny. Vzniklou směsí naplníme z lehounka vymazané formičky. Do velkého, širšího kastrolu…
	
			 
	
Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Nejprve chvíli šleháme jen bílky a až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme žloutky s druhou…
	
			 
	
Postup Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Ale nejprve chvíli šleháme jen bílky a pak až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme…
	
			 
		
	
			 
		
	
			