Křehké koláčky bez kynutí i DIA
Recept ještě nebyl hodnocenKoláčky se už celé generace řadí mezi velmi oblíbené moučníky, zejména pokud mají správný poměr těsta a náplně. Zkuste si křehké drobné pečivo podle osvědčeného receptu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Koláčky se už celé generace řadí mezi velmi oblíbené moučníky, zejména pokud mají správný poměr těsta a náplně. Zkuste si křehké drobné pečivo podle osvědčeného receptu…
Ochutnejte tyto výborné kakaové muffiny. Díky tomu, že je těsto oslazené rozmačkaným banánem, do nich nemusíte přidávat další cukr. Ozdobit je můžete trochou bílého…
Končí léto a na zahrádce máte rajčata, která už nestihnou dozrát? Způsobů, jak si s nimi poradit, je několik. Například z nich můžete připravit tuto zajímavou a chutnou…
Do misky nasypte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl. Suchou směs promíchejte.Připravte podmáslí a k němu přidejte barvivo. Barvivo v podmáslí důkladně promíchejte.Do…
Jahody očistíme a rozmačkáme.Zalijeme šlehačkou a přidáme cukr dle chuti.Promícháme, ozdobíme a servírujeme.
Tvaroh smícháme s vejci a přidáme všechny ostatní ingredience. Pečeme v troubě na 180°C, cca 25 min. Po vychladnutí ozdobíme šlehačkou, lístkem máty a ovocem