Jablkový koláč - dia
Recept ještě nebyl hodnocenJablka smícháme se skořicí a rozinkami a odložíme. Vyšleháme si žloutky s umělým sladidlem do pěny a pomalu přiléváme vlahou, rozpuštěnou Heru. Pak přidáme mouku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablka smícháme se skořicí a rozinkami a odložíme. Vyšleháme si žloutky s umělým sladidlem do pěny a pomalu přiléváme vlahou, rozpuštěnou Heru. Pak přidáme mouku…
Veškeré ingredience smícháme v polotekuté a lesklé těsto. Vyhřejeme troubu na 180°C. Pekáč vyložíme pečícím papírem (nebo vymažeme a vysypeme) a nalejeme těsto.…
Do mísy dáme celá vejce, sladidlo, citronovou kůru, rozpuštěný vlahý tuk a vše důkladně prošleháme. Přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva, mléko a vše opět…
Do vlažného mléka přidáme trošku cukru a mouky, rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek.Mouku smícháme se špetkou soli, sladidlem, pudinkem, přidáme jemně nastrouhané…
Ze všech igrediencí uděláme těsto, naplníme formičky které nemusíme vymazávat a upečeme. Uvaříme pudink z mléka, vanilkového pudinku a sladidla. Ještě v horkém pudinku…
Do nádoby pekárny vložíme vše ve známém pořadí a zvolíme program Těsto. Pokud pekárnu nemáme, uděláme kynuté těsto klasickým způsobem. Vykynuté, spíše tužší těsto…
Bílky si vyšleháme do pevného sněhu, nakonec zašleháme citronovou šťávu a sladidlo.Solamyl prosijeme na povrch a už opatrněji do sněhu vmícháme.Hmotu dáme do zdobícího…
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme Heru, uvařené, vychladlé a nastrouhané brambory, sladidlo, žloutek a vypracujeme těsto. Dáme je na cca 20 min do lednice. …
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme Heru, uvařené, vychladlé a nastrouhané brambory, sladidlo, žloutek a vypracujeme těsto. Dáme je na cca 20 min do lednice. …
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář