Polévka od srdce
Recept ještě nebyl hodnocenDo vařící se vody dáme srdíčko, kuličky pepře, nakrájenou cibuli na kousky a necháme vařit téměř doměkka. V tuto chvíli přidáme celer a petržel, které pokrájíme na malé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do vařící se vody dáme srdíčko, kuličky pepře, nakrájenou cibuli na kousky a necháme vařit téměř doměkka. V tuto chvíli přidáme celer a petržel, které pokrájíme na malé…
Cuketu nastrouháme a smícháme s ostatními přísadami. Necháme asi hodinu odležet, aby vločky nasákly. Na oleji orestujeme cibulku a přidáme játra a srdce, které…
Srdce očistíme od krevních sraženin,dáme do hrnce, nejlépe tlakového, přidáme kořenovou zeleninu, koření a sůl. Zalijeme litrem vody a pod tlakem vaříme cca 50minut…
Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami