Hovězí srdce na paprice

cathleen Kuchařka: cathleen

Hovězí maso 8 názorů

Suroviny

600 g hovězího srdce (bez cév a tučného masa)
rajský protlak
cibule
olej
250 g čerstvé papriky
trocha hladké mouky
sůl
pepř
kari
nové koření
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omyté maso povaříme v osolené vodě s kořením téměř doměkka. V hrnci osmahneme na oleji krájenou cibuli, přidáme srdce krájené na tenké plátky, trochu rajského protlaku, podlijeme částí scezeného vývaru a dodusíme doměkka.

  2. Mírně zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, vložíme papriku, nakrájenou na kolečka, dosolíme a ochutíme kari kořením a ještě povaříme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Hovězí srdce na paprice

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :yes::-))Díky přidanému podobnému receptu jsem narazila na tuhle dobrou variantu,kterou neznám a moc se mi zamlouvá:-p+14:yes::-p

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Srdce máme velmi rádi:-p, na tento způsob sice neznám, určitě vyzkouším a posílám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Ivuš, hovězí srdce řeším vždy tlakáčem, je to velká úspora času. Díky za připomenutí receptu.;-). Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Cathleen, díky za připomenutí :-*:-*, tohle jsem nedělala snad .... no hooodně dlouho:-D:-p:-p:yes::yes:
    Papričko, fofrem do nejbližšího řeznictví, nevíš o cos připravila sebe i Tondu a vůbec celou rodinu! :-D:-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Super obídek:-p:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Papričko, to naprav, protože srdce je mocinky chutné a to by byla škoda ho neudělat a pochutnat si. Já z něho dělám taky všechno možný a je to mňamka ať je to, co je to:-p
    Cathleen k tobě pospíchá plnou parou bodík:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Papričko, Papričko - víš jaká je to dobrotka:-? je to čistý sval, dělám jej velice ráda na "svíčkovou", guláš,nemluvě o přijatelné ceně.
    Btw ... má 513 kJ na 100 g, vepřové 468 kJ na 100 g, je i lehce dietní ;-)
    Cathleen - ty máš bodík ;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Srdce jsem taky ještě nevařila a ani nejedla. Na fotkách to nevypadá špatně.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí srdce hovězí srdce vařené hovězí srdce cena vařené hovězí srdce vařené srdce hovezi srdce recepty hovězí na paprikach vepřove srdce s těstovinama vepřové srdce na paprice hovězí srdce recept vareni hovezi srdce hovězí plátky na paprice recepty hovězí srdce veprove srdce dietni jaká je nejlepší hovězí svickova cerstve maso hovezi pečene na paprikach cena hoveziho srdce vařené kančí srdce kolik ma kj veprove srdce vaření s tlakáčem

Zapomněl/a jsem heslo