Hovězí srdce na paprice

cathleen Kuchařka: cathleen

Hovězí maso 8 názorů

Suroviny

600 g hovězího srdce (bez cév a tučného masa)
rajský protlak
cibule
olej
250 g čerstvé papriky
trocha hladké mouky
sůl
pepř
kari
nové koření
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omyté maso povaříme v osolené vodě s kořením téměř doměkka. V hrnci osmahneme na oleji krájenou cibuli, přidáme srdce krájené na tenké plátky, trochu rajského protlaku, podlijeme částí scezeného vývaru a dodusíme doměkka.

  2. Mírně zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, vložíme papriku, nakrájenou na kolečka, dosolíme a ochutíme kari kořením a ještě povaříme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí srdce na paprice

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :yes::-))Díky přidanému podobnému receptu jsem narazila na tuhle dobrou variantu,kterou neznám a moc se mi zamlouvá:-p+14:yes::-p

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Srdce máme velmi rádi:-p, na tento způsob sice neznám, určitě vyzkouším a posílám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Ivuš, hovězí srdce řeším vždy tlakáčem, je to velká úspora času. Díky za připomenutí receptu.;-). Posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Cathleen, díky za připomenutí :-*:-*, tohle jsem nedělala snad .... no hooodně dlouho:-D:-p:-p:yes::yes:
    Papričko, fofrem do nejbližšího řeznictví, nevíš o cos připravila sebe i Tondu a vůbec celou rodinu! :-D:-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Super obídek:-p:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Papričko, to naprav, protože srdce je mocinky chutné a to by byla škoda ho neudělat a pochutnat si. Já z něho dělám taky všechno možný a je to mňamka ať je to, co je to:-p
    Cathleen k tobě pospíchá plnou parou bodík:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Papričko, Papričko - víš jaká je to dobrotka:-? je to čistý sval, dělám jej velice ráda na "svíčkovou", guláš,nemluvě o přijatelné ceně.
    Btw ... má 513 kJ na 100 g, vepřové 468 kJ na 100 g, je i lehce dietní ;-)
    Cathleen - ty máš bodík ;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Srdce jsem taky ještě nevařila a ani nejedla. Na fotkách to nevypadá špatně.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí srdce hovězí srdce vařené hovězí srdce cena vařené hovězí srdce vařené srdce hovezi srdce recepty hovězí na paprikach hovězí srdce recept vepřove srdce s těstovinama vepřové srdce na paprice vareni hovezi srdce hovězí plátky na paprice recepty z hovězího srdce recepty na hovezi srdce nejlepsi hovezi srdce recepty hovězí srdce veprove srdce dietni jaká je nejlepší hovězí svickova cerstve maso hovezi pečene na paprikach cena hoveziho srdce

Zapomněl/a jsem heslo