Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl hrubá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Grilovaní líni

Grilovaní líni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…

kucerova45

40 min

Focaccia z lednice

Focaccia z lednice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Focacciu připravujeme tradičně z kynutého těsta. To můžeme předchystat dopředu a nechat jej kynout v chladu až dva dny. Poté jej už jen vytáhneme na do požadovaného…

Tyčky z listového těsta

Tyčky z listového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Těsto vyválíme a rádýlkem nebo kulatým kráječem na pizzu nakrájíme na proužky cca 3 mm (od oka). Proužky potřeme rozmíchaným vajíčkem a posypeme kořením nebo čerstvými…

Loulalo

20 min

Domácí housky ( pletýnky )

Domácí housky ( pletýnky )

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uděláme těsto a hned pletemé housky. Připravíme si plech vyložený pečicím papírem. Upletemé housky a necháme je kynout cca 45minut. Pak je potřeme vajíčkem, posypeme…

Chlebohousky alias chlebánky

Chlebohousky alias chlebánky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mouku smísíme ve větší míse se solí a droždím, vlijeme vodu a dobře promícháme. Mísu přikryjeme potravinovou fólií a uložíme na 12 hodin na teplé místo. Po 12hod. těsto…

Rychlé sádlové housky

Rychlé sádlové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ve vodě rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme jen asi 20-30 minut vykynout.Těsto rozdělíme na 8 kousků, z každého uděláme bulku a než…

Bagety s provensálskými bylinkami

Bagety s provensálskými bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do mísy si prosijeme mouku, zamícháne sůl, provensálské koření, sušený česnek, uděláme důlek, přidáme vlažnou vodu, cukr, rozdrobíme droždí a chvíli necháme až vzejde.…

Merylas

90 min

Dalamánky originál

Dalamánky originál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Výrobky z poloviny mouky pšeničné a poloviny žitné. Vyrobíme kvásek z pšeničné mouky, žitná se přidává do těsta.Mohou se vyrábět také tak, že pšeničné těsto se vyrobí na…

Šuplikovy bulky

Šuplikovy bulky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z droždí, mléka a cukru připravíme kvásek.Cibuli i anglickou slaninu nakrájíme nadrobno. Do mísy dáme mouku, sůl, vejce, cibuli, anglickou slaninu a prolisovaný česnek…

Gurmanek

120 min

Grissini (preclíky)

Grissini (preclíky)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ve vodě rozmícháme cukr a droždí a necháme 15 minut stát. Pak přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto. V míse ho zakryjeme a necháme cca 45 minut kynout.Hotové, vykynuté…

cathleen

125 min

Škvarkové kynuté bulky

Škvarkové kynuté bulky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Čerstvé domácí pečivo uvítá každý člen domácnosti. Máte-li rádi škvarky, můžete je zakomponovat do těchto pečených bulek. Na povrchu jsou křupavé, s posypem z kmínu a…

mika59

170 min

Kynuté buchty s uzeným masem

Kynuté buchty s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Buchty nemusíme připravovat jen na sladko. Výborné jsou i slané, plněné uzeným masem. Připravíme je z kynutého těsta, do kterého zabalíme náplň z masa, smažené cibulky a…

RubyRom

125 min

1 2 3 4 5 6 7

Naposledy jste si prohlédli