Hovězí pupek - flank steak na grilu
Flank steak je výborný kus masa s výraznou chutí a po správné úpravě je krásně šťavnatý. Před grilováním ho krátce marinujeme v jednoduché rozmarýnové marinádě. Podáváme ho s pečivem nebo salátem.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 699 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,58 g |
Tuky | 37,43 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2024 07:46
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek - flank steak na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnl8
Moje poznámka
Hovězí pupek - flank steak na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnl8
Nejnovější recepty
Stříhaný závin s arašídovou pomazánkou a sušenými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvovo-banánový dort
Přidáno před 4 hodinami
Podzimní rizoto
Přidáno před 16 hodinami
Kořeněný koláč s dýní
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Slané dýňové muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
JakubSe před 1 minutou
Španělské ptáčky
Jitule82 před 13 minutami
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Lucie1001 před 24 minutami
Rýže dušená v troubě
vaclavagregrova před 40 minutami
Segedínský guláš
RabaRoman před 1 hodinou
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lisa444 před 1 hodinou
Krémová polévka z dýně, jablek a brambor
TondaJ před 3 hodinami
Kuřecí jogurtové řízky v bramboráku
TondaJ před 3 hodinami
Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí
habis před 3 hodinami
Suroviny:
pupek hovězí,
olej olivový extra virgin,
ocet balsamiko,
česnek,
pepř čtyř barev,
rozmarýn,
sůl hrubá
Komentáře (4)