Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl hrubá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Grilovaní líni

Grilovaní líni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…

kucerova45

40 min

Rychlé sádlové housky

Rychlé sádlové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ve vodě rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme jen asi 20-30 minut vykynout.Těsto rozdělíme na 8 kousků, z každého uděláme bulku a než…

Škvarkové kynuté bulky

Škvarkové kynuté bulky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Čerstvé domácí pečivo uvítá každý člen domácnosti. Máte-li rádi škvarky, můžete je zakomponovat do těchto pečených bulek. Na povrchu jsou křupavé, s posypem z kmínu a…

mika59

170 min

Hermelínové pečivo

Hermelínové pečivo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hermelíny nastrouháme na hrubém struhadle.Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a žloutek. Jemně osolíme a vypracujeme těsto. Vyválíme plát silný 2-3 mm. Rádýlkem…

Dooga

30 min

Chlebový věnec

Chlebový věnec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V míse smícháme 3/4 množství polohrubé a ostatní dva druhy mouky, sůl, sušené droždí a vodu a vařečkou vypracujeme těsto. Přikryté utěrkou necháme asi dvě hodiny kynout,…

Rohlíky /sádlové/

Rohlíky /sádlové/

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Suroviny vložíme do pečky v pořadí, jak jsou napsané, zapneme pekárnu na program "těsto". Po vykynutí rozdělíme na 8-10 kousků, z kterých uválíme oválné placky a smotáme…

Bramborové houstičky

Bramborové houstičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory nastrouháme na jemno, přidáme změklé máslo, ostatní suroviny a zpracujeme. Těsto rozdělíme na 14- 16 kousků a z každého kousku si vyválíme tři válečky, které…

Slané pečivo z majonézy

Slané pečivo z majonézy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Housky, rohlíky nebo uzlíky můžeme připravit ze snadného majonézového těsta, se kterým se velmi dobře pracuje. Po vykynutí je potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme…

taddy1

50 min

Losos s bylinkovým přelivem

Losos s bylinkovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Porce lososa posypeme hrubou solí, opepříme a naskládáme kůží dolů do olejem potřeného pekáčku. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°c a pečeme asi 15-20 minut, až je na…

1 2 3 4 5 7

Naposledy jste si prohlédli