Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušená bazalka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Umučená panenka

Umučená panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Panenku podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme, abychom ji mohli naplnit. Mírně přes fólii naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, navršíme nastrouhanou…

Zahradnická stehýnka

Zahradnická stehýnka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejprve si do mističky připravíme marinádu: vymačkáme citrony, přilijeme olej a přidáme všechno ostatní a důkladně promícháme. Všechnu zeleninu očistíme a na hrubém…

Kroupovka

30 min

Mleté na smetaně se zeleninou

Mleté na smetaně se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce osmahneme, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. promícháme a necháme opékat. Dále přidáme maso, rajče nakrájené na…

Plněné zapékané brambory

Plněné zapékané brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory řádně opláchnout a i se slupkou podélně rozříznout a uvařit v osolené vodě. Po změknutí každou půlku vydlabat, trochu posolit, naplnit Lučinou nebo sýrem…

Hanule

60 min

Lasagne s mletým hovězím

Lasagne s mletým hovězím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Masová směs:Na 2 PL oleje osmažíme cibuli dozlatova, přidáme česnek a smažíme jen asi další minutu.K cibuli přidáme mleté maso a rychle orestujeme, asi 5 minut.Přidáme…

chute-sveta.cz

105 min

Gnocchi na pánvi

Gnocchi na pánvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Gnocchi umí být vděčnou, rychlou a chutnou večeří. Stačí k nim přidat pár surovin a výborné jídlo je na světě. V tomto receptu jsou doplněny o anglickou slaninu,…

panvicka

45 min

Nakládaná rajčátka

Nakládaná rajčátka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro sušená rajčata, naložená v oleji, najdete široké uplatnění. Použít je můžete v omáčkách na špagety, k masu nebo do salátů. Postup je jednoduchý a díky použitým…

Eliza

495 min

Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou

Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou…

HankaPu

80 min

Ragú à la bolognese

Ragú à la bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ragú à la bolognese je srdcem tradiční boloňské kuchyně – pomalu tažená omáčka z mletého masa, zeleniny, vína a mléka, která dodá těstovinám nezaměnitelnou hloubku.

Petrifield

135 min

Marinovaná mozzarella

Marinovaná mozzarella

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mozzarellu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Rajčata taky nakrájíme na menší kousky. Smícháme část oleje s kořením, solí, pepřem a části oleje z rajčat.…

1 3 4 5 6 7 13

Naposledy jste si prohlédli