Honzíkova sýrová bramborová kaše
Recept ještě nebyl hodnocenBramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou jak u dětí, tak i dospělých. V tomto receptu se můžete inspirovat a klasiku lehce pozměnit. Zkuste k bramborům vmíchat sýr,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bramborová kaše je velmi oblíbenou přílohou jak u dětí, tak i dospělých. V tomto receptu se můžete inspirovat a klasiku lehce pozměnit. Zkuste k bramborům vmíchat sýr,…
Zapečené těstoviny můžeme připravit na mnoho různých způsobů tak, abychom potěšili zejména naše chutě a hladový žaludek. Tento recept spojuje široké nudle se směsí…
V osolené vodě (díky soli skořápky nepopraskají) uvaříme 4 vejce natvrdo. Po uvaření necháme ve studené vodě dokonale vychladnout.Studené vejce zbavíme skořápek a…
Mexickými chutěmi inspirovaná slaná verze žemlovky ze zbytků starších baget může být skvělou večeří nebo také chuťovkou k posezení s přáteli. Směs omáček se zeleninou,…
Brambory připomínající harmoniku můžeme podávat jako přílohu nebo i jako samostatný bramborový pokrm třeba u grilování. Do zářezů skládáme klobásu, špek, cibuli, česnek…
Tato zapečená brokolice se sýrem je nejen chutná, ale také plná vitamínů a minerálů. Pokrm v sobě spojuje křehkost čerstvé brokolice s bohatou chutí rozpuštěného sýra,…
Tato polévka je nejen snadná na přípravu, ale také bohatá na vitamíny a minerály, což z ní činí skvělou volbu pro celou rodinu. Tento jednoduchý, ale výživný recept je…
Nákypy můžeme upéct jak ve sladké, tak i slané verzi. V tomto receptu připravíme druhou zmíněnou variantu. Zapracujeme do něj starší pečivo, houby, slaninu, sýr, lístky…
Co s přebytkem rajčat? Upéct je. Takto plněná, mohou být také chutnou přílohou ke grilovaným rybám, sýrům nebo masu. Dobrá budou i do těstovin, salátu, nebo kuskusu.
Na skvělé hamburgery si můžeme kdykoliv zajít do restaurace. Zároveň si je však můžeme jednoduše připravit i doma a poskládat si je podle vlastní chuti. Od masa, přes…
Mátu nasekáme na drobno a mícháme s majonézou a kečupem.Všechnu zeleninu a sýr nakrájíme na malé kostičky.Připravíme sklenici a vrstvíme okurky, rajčata, cibuli a sýr.…
Každou grilovačku můžeme osvěžit nějakou chuťovkou. V tomto případě se bude jednat o párečky, které doplníme kouskem sýra a celé je zabalíme do plátku slaniny. Takto je…
Tento slaný koláč připravíme velmi jednoduše. Použijeme připravené listové těsto, na které rozložíme náplň z mletého masa, rajčat a cukety. Koláč posypeme strouhaným…
Kedlubnové soudečky plněné dobrou směsí slaniny, mletého masa a smetany posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Toto jednoduché a rychlé jídlo můžeme použít jako…
Tento recept nabízí skvělou alternativu k běžným zapečeným pokrmům a je ideální pro ty, kdo hledají bezlepkovou variantu plnou vlákniny a vitamínů. Kombinace jáhel a…
Tento vydatný pokrm nabízí lahodné vrstvy brambor a jemného bešamelu, obohaceného o pikantní klobásu, které se skvěle doplňují s krémovým blaťáckým zlatem. Ideální pro…
Rychlé a jednoduché jídlo, které lze připravit pro dva stejně tak dobře na pánvi. Ve větším množství se ale vyplatí zapnout troubu a připravit letní jídlo i pro početnou…
Tyto lasagne s masem a dvěma omáčkami jsou lahodným a sytým pokrmem, který potěší milovníky italské kuchyně. Tento recept spojuje šťavnaté maso s klasickými vrstvami…
Patizon je oblíbená plodina netradičního tvaru, díky čemuž je často nazýván jako létající talíř. Snadný a chutný pokrm připravíme z plátků patizonu, uzenin, sýrů a…
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a…
Zapečený lilek s vejcem je jednoduchý a dobrý. Tato kombinace se skvěle hodí jako lehká večeře, nebo zajímavý předkrm. Díky pečení se chutě krásně propojí a vytvoří…
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako…
S pomocí moderního přístroje, jakým je horkovzdušná fritéza, si můžete připravit zeleninovo - sýrové placičky. Červená řepa přidaná trochu netradičně, v nich nese barvu…
Zapékání je skvělý způsob, jak využít starší pečivo. Z rohlíků plněných dobrou cuketovou směsí připravíme jednoduché a rychlé pohoštění, které jistě potěší naši návštěvu…