Kynutá srdíčka
Recept ještě nebyl hodnocenKynuté těsto rozdělíme na kousky a každý rozválíme. Potřeme máslem, sypneme vanilkovým cukrem a skořicí a svineme. Jeden konec této "roládky" zasuneme pod druhý a ohbí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kynuté těsto rozdělíme na kousky a každý rozválíme. Potřeme máslem, sypneme vanilkovým cukrem a skořicí a svineme. Jeden konec této "roládky" zasuneme pod druhý a ohbí…
Formu na muffiny vystříkáme olejem ve spreji či vytřeme sádlem, do každé dáme naplněnou buchtu spojem dolů, omastíme a pečeme jako klasické buchty. Výsledkem jsou…
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na potřebný počet malých dílků a z každého uděláme bulečku.Po kratším nakynutí (5-10 minut) každou bulku omoučíme, zploštíme a…
Suroviny na těsto smícháme a vypracujeme těsto, aby se nelepilo na mísu ani vařečku. Na náplň smícháme tvaroh, žloutky, pudingový prášek, citronovou kůru, cukr a…
Tuto jednoduchou svačinu připravíme během chvilky a využijeme ji hlavně tehdy, když se potřebujeme občerstvit mimo domov. Při přípravě použijeme hotové kynuté těsto,…
Kynutých buchet není nikdy dost, ať jich upečete kolik chcete, vždycky nakonec pochybí. Základem dobrých buchet, které zůstanou vláčné i na druhý den, je dokonalé těsto.…
Klasickým způsobem zaděláme kynuté těsto. Nemělo by být moc tučné a hutné.Jakmile vykyne, dáme ho na vyšší plech, pěkně vymazaný máslem, lehce vysypaný třtinovým cukrem…