Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynutý koláč s jablky a pomerančem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 11. 2009 20:03

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Za pomoci již hotových těst jdou vytvořit moučníky velmi rychle i když je pravda, že domácí jsou chutnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Michelle

7. 4. 2010 13:26

:-K :yes: Bodík!:-):-):-)

pipre

29. 3. 2010 17:55

Já jsem také ještě neviděla polotovar kynutého těsta:-O V každém případě je dobře, že tu recept z něho je. Určitě pomůže těm, kteří si chtějí usnadnit práci a čas. Třeba muži, kteří neví, jak na to, mohou překvapit koláčem svoji polovičku nebo sebe:-) Já sice těsto zadělávám, ale jako zvědavá ženská asi mi to nedá a vyzkouším i toto :-) Bodík za tip:yes:6.

ruzena

29. 3. 2010 17:43

No u nás to těsto prodávají v Globusu;-)a už jsem ho měla a je dobré:-pvýhoda pro pracující,ušetří čas a dá se jíst:-D:-Dmám vyzkoušeno;-) a jinak,koláč se mi líbí:-Dtakové můžeme:yes::yes:posílám bodíka:yes:

Michelle

29. 3. 2010 17:23

Mňááám! To bych si dala. Ale bohužel neumím péct(je mi 14:-K ).....:no::-// Ta buchta vypadá strašně lákavě!! A ten cukr, kterým jsi to posypala - no, já řeknu mamce a ta ji MOŽNÁ upeče!!! Ještě jednou MŇAM!!!!!!!:-*:-*:-*:-*;-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Nadja

27. 2. 2010 23:50

Terezo, lákavý asi jak pro koho. Mně se moc líbí, a právě ta kombinace s pomerančem. Zkus si ho nejprve upéct,ochutnej a pak kritizuj.
dávám bodík:yes:
sidero, necháváš těsto na plechu kynout?
Také jsem netušila, že existuje něco takového jako polotovar kynutého těsta a ráda bych věděla, co výrobce s těstem dělá, aby při přepravě a v obchodě dál nekynulo. Samotné udržování v chladu asi moc nepomůže, vždyť jsou i těsta, která se dávají přes noc kynout do ledničky nebo do studené vody(podvodnice).
Díky za informaci, třeba někdy zkusím, až mě bude tlačit čas.

shineon

30. 11. 2009 13:07

terezo, to je žmolenka, no a náhodou kombinace jablek a pomeranče vypadá dobře:yes:

tereza

30. 11. 2009 07:14

No, nevypadá to moc lákavě, neboť na tom je cukr krystal a ten pomeranč- tak je také divnej.

sidera

29. 11. 2009 23:55

Já jsem v tomto případě množství surovin spíš odhadovala. Jablek tak, aby těsto po upečení nebylo moc mokré, žmolenky podle druhu jablek, aby to nebylo moc sladké - asi 5 lžíc mouky, 3 lžíce cukru a 8dkg másla. Kupované těsto jsem chtěla vyzkoušet - domácí je určitě chutnější, ale také vydatnější a příprava na půl dne. :-S

vybusna

29. 11. 2009 23:15

maris...sidera je rozumna....zas si nemas preco sypat popol na hlavu...mozno nam chcela ukazat, ze uz existuje aj v nasich obchodoch nieco ako polotovarove kysnue cesto....ale s tou drobenkou mas pravdu...co povies sidera ;-)

maris

29. 11. 2009 23:09

vybusna - to máš asi pravdu, ale listkové těsto snad už doma ani nikdo nedělá. Sidero, omlouvám se za svoji poznámku, ale ono toho dnes bylo víc a už jsem nevydržela. Máš tu jinak bezvadné recepty, tak promiň.:-K Možná, že bys mohla doplnit kolik mouky, másla a cukru na drobenku, hned by to bylo lepší;-):-)

Iljusa

29. 11. 2009 23:02

sidero - vypadá to moc pěkně, když budu spěchat, ráda ozkouším toto těsto ;-) díky za tip

vybusna

29. 11. 2009 23:00

znovu som sa vratial a premyslam, ze voci sidere je to predsa len mozno nespravodlive...ked niekto robi zavin z listkoveho cesta, tak sa tiez nikto nerozrusuje, ze sa kupi polotovar...no...citim sa rozpoltena ;-)

Bibinka

29. 11. 2009 22:33

Drahulin, Billu tady máme, ale víš co:-?já bych si raději udělala své DOMÁCÍ;-)holt domácí je domácí;-)

vybusna

29. 11. 2009 22:28

sidera...ty si kucharka skusena ..uznavam...z tvojho kolaca som si osobne zobrala napad s jablkami a pomarancom....nuz ale mam vyhrady ako maris....myslim, ze si kludne mohla radsej vlozit svoje kysnute cesto ,ktore urcite vies a do poznamky napisat, ze sa da pouzit aj polotovar.

maris

29. 11. 2009 21:55

Další dnešní "recept - nerecept" :no:;-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý koláč s jablky buchta s pomerančem kynuté buchty s jablky kynuté koláče s jablky koláč s pomeranči moučník s pomeranči jablková koláč s pomerančem moučník s pomerančem kynuté koláčky s jablky moučníky s pomerančem buchta s pomeranči kynutá buchta s jablky pomeranč kolač kolac s jablky kynute kolače plněné jablkem moučníky s pomeranči pečeme s pomeranči buchta s jablky a pomerančem kynuté koláče plněné jablky kynuté jablkové buchty

Suroviny: těsto kynuté, jablko, pomeranče, mouka, cukr písek, máslo

TopRecepty.cz

Kynutý koláč s jablky a pomerančem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLpV