Tvarohovo-ostružinová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenOddělíme si zvlášť žloutky a bílky. Do žloutků přidáme kakaový prášek, tvaroh a vše dobře promícháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Ten vmícháme do žloutků a opatrně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 543 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 5,60 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,20 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Oddělíme si zvlášť žloutky a bílky. Do žloutků přidáme kakaový prášek, tvaroh a vše dobře promícháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Ten vmícháme do žloutků a opatrně…
Oddělíme si zvlášť žloutky a bílky. Do žloutků přidáme kakaový prášek, tvaroh a vše dobře promícháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Ten vmícháme do žloutků a opatrně…
V míse smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva. K mouce přidáme vejce a teplé máslo, ve kterém jsme si předem nechali rozpustit třtinový cukr. Vypracujeme těsto, které…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!
Pověstná drážďanská vánoční štola je plná rozinek, ovoce a mandlí a voní po kořením. Takhle snadno se dělá
Uvařte si indický čočkový dhal. Tohle jídlo voní kořením a zvládnete je připravit snadno doma!