Kapustičky z mikrovlnné trouby
Recept ještě nebyl hodnocenRůžičková kapusta připravená v mikrovlnné troubě je hotová během pár minut a neztrácí nic ze své chuti ani vitamínů. Jednoduchý recept, který se hodí jako lehká příloha…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Růžičková kapusta připravená v mikrovlnné troubě je hotová během pár minut a neztrácí nic ze své chuti ani vitamínů. Jednoduchý recept, který se hodí jako lehká příloha…
Máte na trávníku sedmikrásky? A vite to, že tato kvítka jsou nejen jedlá, ale podle zkušených bylinářů mají i značné benefity pro naše trávení? Přidejte je do svého…
Rychlé a chutné jídlo, které zvládnete připravit i během každodenního shonu. Restované brambory s medvědím česnekem, pórkem a uzeninou můžete podávat jako samostatné…
Tato polévka kombinuje jemnou chuť cukety s nasládlou mrkví a křupavou kedlubnou. Ideální pro chladnější dny, neboť vás zahřeje, zasytí a dodá tělu potřebné vitamíny.…
Máte v létě přebytek cuket? Zavařte je a uchovejte si kousek sezóny na zimu. Hotová směs skvěle poslouží jako základ pro rychlé vaření – hodí se pod maso, do guláše i do…
Hledáte originální způsob, jak zužitkovat úrodu cuket? Tyto karbanátky z cukety, naložené v kořeněném octovém nálevu, vás překvapí svou chutí. Jsou skvělé jako…
Jídlo z jednoho pekáče patří mezi oblíbené způsoby přípravy pokrmů. Vepřové maso okořeněné vegetou a houbovým kořením, zapečené s houbami a smetanou, obložené plátky…
Barevná směs čerstvé zeleniny zasytí, zahřeje a dodá energii, aniž by zatížila žaludek. Tato polévka je ideální pro všechny, kdo mají velký apetit a chtějí si pochutnat…