Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborové chutney

Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem, voňavým hřebíčkem a skořicí. Skvěle se hodí k sýrům i ke grilovanému masu.

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 5. 2013 19:40

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 074 kJ / 735 kcal
Bílkoviny14,96 g
Tuky10,52 g
Vláknina31,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 474 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy129,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme přidat i hrozinky, sezamové semínko, ale i stroužek česneku nakrájený na slabé plátky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

stanik

10. 5. 2022 18:14

výborný recept,díky za něj,jen opatrně s tím cukrem

sedlakantonin

17. 3. 2014 11:56

Určitě udělám.:yes::-p

danielle72 danielle72

1. 9. 2013 09:15

Majka8: Až dnes jsem objevila Tvůj komentář - děkuji a jsem moc ráda že se u Vás chutney neztratilo ;-):-):yes:

Majka8

25. 6. 2013 21:23

danielle72:Jen pro info,dělala jsem z 1 kg rebarbory a je polovina sežrána:yes:

Majka8

23. 6. 2013 23:20

danielle72:Zadařilo se:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

17. 6. 2013 22:10

Majka8: To mě moc těší :-K- jen pro jistotu opatrně se třtinovým cukrem, každý sladí jinak;-)

Majka8

17. 6. 2013 22:06

Zítra jdu na to,tak snad se zadaří:-p chutney milujeme,ale z rebarbory jsem ho ještě nikdy nedělala....výsledek tu zdělím;-)

jarka skrobakova

2. 6. 2013 16:45

:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2013 17:35

danielle72: To si piš. Zítra to vezmu k dceři, vnučka má narozeniny. Koupím nějaké sýry a všichni se nacpeme!:-D

danielle72 danielle72

1. 6. 2013 15:40

Jana Remkova: Díky, Jani:-K:-K:-K Ať Vám chutná - a vyzkoušejte nejen s masem, ale i s nějakým dobrým sýrem;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2013 14:59

Takže..Už je to uděláno, už j to hotovo:-D. Já jsem si do toho přidala trochu čili-(trochu víc):-D, máme to tak rádi. Dělala jsem to z dvojí dávky, měla jsem 6 skleniček, něco od přesnídávky, něco větších, 0,3. Příště bych dala méně cukru, ale jinak už se těším na konzumaci k nějakému masíčku:-p. Přidávám foto, plus jsem dala hned, mám ráda tyhle experimenty;-) A jak píše už tady někdo přede mnou, dobré využití rebarbory;-)

danielle72 danielle72

31. 5. 2013 23:41

Jana Remkova:;-):yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2013 23:13

danielle72: Budou, možná zítra, neboj nic!:-D:-))

danielle72 danielle72

25. 5. 2013 22:28

Jana Remkova: těším se na fotky:-!:yes:;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2013 22:22

Hmm, budu mít kupu rebarbory, určitě to prubnu!!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborové čatní čatní z rebarbory chatni vyuziti rebarbory chutney recept rebarbora s masem rebarborové recepty přesnídávka z rebarbory rebarborové chatní chutney sušená rebarbora chatni z rebarbory rebarbora recepty reberborové chatney čatný z rebarbory rebarbora využití rebarbora catni rebarborové chatney recepty z rebarbory rebarborove čatný

Suroviny: rebarbora, semínka hořčičná, brusinky sušené, sůl, ocet balsamiko, cukr třtinový, zázvor sušený, koření hřebíček, skořice mletá, ocet vinný červený

TopRecepty.cz

Rebarborové chutney

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpnr