Žralok na víně
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 539 kJ / 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,20 g |
| – nasycené | 1,70 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 55 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…