Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 3× Jak udělat chleba ve vajíčku? Oblíbené jídlo ze staršího chleba milují malí i velcí
13 foto Připravili jsme netradiční chleba ve vajíčku z horkovzdušné fritézy: Minimum práce, skvělá chuť a zcela bez tuku
Chleba ve vajíčku podle Viktorie z MasterChefa: Přidejte strouhaný sýr a šetřete s olejem, výsledek vás ohromí
2 foto Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Jak na dokonalý chleba ve vajíčku: Připravíme jej klasicky na pánvičce i v troubě, nebo slavnostněji v košíčcích na muffiny
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Hodnocení 60× Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
10 foto Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná