Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Využijte podzimní úrodu naplno: Jablka do štrúdlu a dalších sladkých jídel si snadno zavařte do zásoby
8 foto McDonald's před 30 lety: Na hamburgery za 19 Kč se stály fronty, Big Mac byl považován za slavnostní jídlo
9 foto Vyzkoušeli jsme: Palačinky snů podle legendární Kuchařky kačera Donalda jsou krásně vláčné a nadýchané
10 foto „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
10 nejlepších jídel devadesátek: Dejte si Katův šleh, kuře s broskví, šunkové rolky a další porevoluční hity!
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Retro okénko: Koktejl Modrá laguna frčel nejvíc v devadesátkách, ale populární je dodnes, navíc v horku skvěle osvěží
Sladkokyselá meruňková omáčka: Luxusní doplněk k tvarohovým nokům, bramborovým šiškám i drůbežímu masu