Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 148 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,80 g |
Tuky | 22,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou.
Krok 2: Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou polovicou rezňa a zopneme kovovými ihlicami /špáradlami.
Krok 3: Obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji do červena.
Krok 4: Podlejeme vodou a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi pečenými na masle a so šalátom.
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
Moje poznámka
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 26 minutami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 20 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
detviansky bravčový rezeň,
opravené řízky recepty,
fotogratie,
recepty vepřové,
pomazánka z masa,
brněnský rezen,
dětvanský řízek,
detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou,
dětvanský,
bravčový rízek,
priprava bravcoveho rezna,
detviansky reze recept,
jak uvařit řízek,
receptyrezen,
rošťáci z vepřového,
roštaci z masa,
jak uvařit domácí šunku,
recepty vepřové maso,
vepřové maso
Suroviny:
pečeně vepřová,
sýr eidam,
šunka uzená,
sůl,
hořčice,
mouka hladká,
olej,
voda,
brambory,
máslo
Komentáře (24)
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)