Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
7 foto Hodnocení 1× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
7 foto Hodnocení 29× Co uvařit z krůtích prsou? Přinášíme rychlou a chutnou inspiraci na každý den
7 foto Hodnocení 4× Jak dlouho péct králíka v troubě? O šťavnatosti masa rozhoduje správná teplota
8 foto Hodnocení 10× Jak připravit štikozubce? Hejk má bílé, chutné a málo tučné maso. Vyzkoušíte ho?
6 foto Hodnocení 3× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší
6 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma krůtí maso: Jaké má výhody a proč ho zařadit do jídelníčku
Kukuřičný superúplněk nastartuje změny v jídelníčku. Berani vymění alkohol za zeleninový salát a Lvi zvolí dietní maso
6 foto Hodnocení 73× Strava při dně: Dietu dodržujeme doživotně, ale neznamená to, že si už nikdy nepochutnáme
15 foto Hodnocení 12× Vaření v páře je šetrné pro zdraví a přitom snadné. 7 výhod jednoduchého vaření
5 foto Hodnocení 15× Jak správně uvařit polentu: Kukuřičná krupice se vaří jinak než instantní polenta
13 foto Buchty po ránu: Ovocné taštičky podle Josefa Maršálka jsou báječně křehké, krásně voní anýzem a úplně se rozplývají na jazyku
Pět znamení, která nemají v kuchyni konkurenci: Nejvíc slavných šéfkuchařů je mezi Berany, na paty jim šlapou Lvi i Raci
11 foto Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý