Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
11 foto Hodnocení 96× Co dělat, když nechytnou víčka při zavařování? Přinášíme více možností řešení
Hodnocení 17× Časté chyby při vaření kečupu: Na vině bývá špatný výběr rajčat i přemíra koření a soli
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Hodnocení 21× Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Jak chytře neplýtvat? Aby jídlo nekončilo v koši, s tím pomáhají aplikace Nesnězeno či iniciativa Zachraň jídlo