Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
8 foto Hodnocení 2× Jak si vychutnat kachní maso? Báječné je pečené v troubě s kmínem i na asijský způsob
5 foto Hodnocení 9× Paštika z drůbežích jater podle ČSN: Tato pochoutka je vhodná i jako předkrm
4 foto Hodnocení 7× Pečená husa: Tučná husí pečínka tradičně patří na svatomartinský a vánoční stůl
7 foto Hodnocení 49× Jak upéct kachnu? Ověřený recept s lehkostí ukáže, že to jde skoro bez práce
11 foto Hodnocení 2× Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež
Jak správně péct kuře? Lepší je svázané, na prsa se vloží speciální stříška a je dobré sledovat barvu šťávy, která z kuřete vytéká
9 foto Hodnocení 14× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
7 foto Hodnocení 675× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit