Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 659 kJ / 1 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,53 g |
Tuky | 138,43 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 26,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Formanská kola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8XNW
Moje poznámka
Formanská kola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8XNW
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 20 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 28 minutami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Jahodové poháry
Nickusek před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 2 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 2 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 2 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 3 hodinami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 4 hodinami
Tématické fráze:
formanská polévka,
recept na kolu,
formanská roláda,
kola recept,
formanská polévka recept,
polévka formanská,
veprove kolo,
recepty-formanská kola,
recept kola,
formanská roláda recept,
recept na kolá,
recept formanska polevka,
koly recepty,
recept kol,
formanská krkovička,
recept závin nebo kolá špenátový,
vepřové kol,
slaný kolá recept,
recept na domácí kolu,
něco se špenátem recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
klobása pikantní,
slanina anglická,
špenát baby,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř,
sůl,
vývar,
mouka hladká
Komentáře (11)