KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Video Hodnocení 167× Frgálová buchta: Vyzkoušejte moučník s tradiční náplní, tentokrát na celý plech místo koláčů
10 foto Hodnocení 35× Frgále jsou tradiční koláče s jednodruhovou náplní, posypané máslovou drobenkou
Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
5 foto Hodnocení 12× Valašské frgále: Víme, jak připravit krajovou specialitu v podobě velkých koláčů
5 foto Hodnocení 1× Co ochutnat ve Zlíně? Přinášíme malého gastronomického průvodce Baťovým městem
7 foto Hodnocení 306× Jak se dělá tvarohová náplň do koláčů? Je hustá, jemná a jednoduše lahodná
8 foto Hodnocení 5× Zelná náplň do valašských koláčů: Netradiční náplň v tradičním sladkém pečivu
Video Hodnocení 27× Frgál z tortilly s lahodnou tvarohovou náplní: Videonávod vám poradí s postupem
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
14 foto Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě
10 foto Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
Pečení na víkend: Frgálová buchta na plech chutná jako pravý valašský koláč, ale je přitom mnohem jednodušší na přípravu
8 foto Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku
MasterChef Česko 2022: Sladké moučníky mohou být základem slaných jídel. Je libo frgál se zelím a slaninou nebo vdolky s rajčaty?
Hodnocení 56× Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
7 foto Aby vaše bábovka měla formu aneb Velký průvodce materiálů: Využijete spíš silikon, teflon nebo keramiku?
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut