Suroviny
Porce: 0,5 l
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 393 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeranče rozpůlíme a vymačkáme z nich šťávu buď vidličkou nebo přístrojem na citrus.
Krok 2: Rakytník dáme do smoothie nádoby zároveň s vodou a pomixujeme.
Krok 3: Přecedíme rakytník přes jemné sítko kvůli semínkům, které obsahuje, šťávy spojíme a můžeme vypít.
Zveřejněno 11. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fresh z rakytníku a pomeranče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2L0M
Moje poznámka
Fresh z rakytníku a pomeranče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2L0M
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 53 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Suroviny:
voda,
pomeranče,
rakytník
Komentáře (3)